KYLLING CACCIATORA
SENNEPSGRATINERT LAMMECARRÉ MED HONNINGBAKTE ROTGRØNNSAKER OG RØDVINSAUS
PIZZA MED MOZZARELLA, SPEKESKINKE OG RUCCULA
KYLLINGSUPPE MED SQUASH, PAPRIKA OG BØNNER
FARGERIK KYLLING KORMA
LAKS MED SPICY SOYASAUS, WOKEDE GRØNNSAKER OG NUDLER (VIDEO)
TORSK MED SOYASMØR, SPRØSTEKT BACON OG SPINATSALAT
HVIT PIZZA MED BRESAOLA, MOZZARELLA OG TOMATER
BASILIKUMOLJE
SELLERIROTSUPPE MED CHORIZO
SPAGETTI MED SPINAT, RICOTTA OG TOMATER (VIDEO)
PANERT SEI MED RATATOUILLE
LANGTIDSSTEKT SVINENAKKE MED PAPRIKASAUS OG FLØTEGRATINERTE POTETER
TORSKEGRYTE MED TOMAT OG OLIVEN
«COQ AU VIN» – KYLLING I VIN
RATATOUILLE – FRANSK GRØNNSAKSGRYTE
SØTPOTETSUPPE MED RØD CURRY OG KOKOSMELK
REINSDYRFILET MED PLOMMER, RØDVINSAUS OG ANNAPOTETER
LAKSECURRY MED PAPRIKA OG SPINAT
TORSK MED CHORIZOSALSA OG BLOMKÅLPURE
PIZZA MED BACON, SPINAT OG KANTARELLER
SPICY VEGETARGRYTE MED KOKOSMELK, KIKERTER OG GRØNNKÅL
KJAPP CHILI CON CARNE
FRANSK LAMMEGRYTE MED BØNNER
TOMATSUPPE MED TORTELLINI OG PØLSE
PASTA E FAGIOLI – PASTA OG BØNNER
SOYAMARINERT LAKS MED AGURK- OG EPLESALAT
KYLLING SATAY MED PEANØTTSAUS OG MANGOSALAT
FREDAGSTACO MED GUACAMOLE OG MANGOSALSA
FERSKE VÅRRULLER MED REKER, MANGO OG HOT CHILISAUS
PIZZASNURRER MED KJØTTSAUS
HELGRILLET ENTRECÔTE MED URTESMØR
CHILIPOTETER MED PAPRIKA
PØLSER OG LUN SALSA MED CHORIZO OG KIKERTER
PASTA AL LIMONE
LIMEMARINERT LAKS MED MANGO- OG AVOKADOSALAT
PARMATORSK MED BASILIKUMPESTO
SPAGETTI MED SPINAT, RICOTTA OG TOMATER
PIZZA CALZONE MED BAKT PAPRIKA, SKINKE OG MOZZARELLA
SØSTRENE VIRVELVINDS KLIN KOKOS TOMATSUPPE