PIZZA MED BACON, SPINAT OG KANTARELLER
LAKS MED PEPPERROTKREM OG GRØNNKÅL
LASAGNE MED LAKS, ASPARGES OG PARMESANSAUS
KONFITERT LAKS MED LAKSETARTAR OG AVOKADOKREM
LANGTIDSSTEKT KALKUNBRYST MED APPELSINCHILISAUS
LINSESUPPE MED KYLLING, GULROT OG CHILI
BURRITOS MED CHILIKYLLING OG HVITLØKSDRESSING
LAKS MED LUN POTET- OG TOMATSALAT
KALVEFILET MED GORGONZOLASAUS OG SESAMPOTETER
MINIPAVLOVA MED JORDBÆR OG PASJONSFRUKT
PAI MED SPEKESKINKE, PAPRIKA OG ASPARGES
MINIPAVLOVA I RØDT, HVITT OG BLÅTT
PULLED PORK MED BBQ-SAUS OG COLESLAW
«LAKSEPAKKE» MED TOMAT, PAPRIKA, SPINAT OG CRÈME FRAÎCHE
POTET- OG FENNIKELSUPPE MED SPRØSTEKT BACON
FINGERMAT #2 – OVNSBAKTE GRØNNSAKER, KJØTTBOLLER, OST, SALTBAKTE POTETER OG AIOLI
FINGERMAT #1 FOCACCIA, GULROTSUPPE, REKEBRUSCHETTA OG RØKT LAKS
OVNSBAKT TORSKELOIN MED SMAKFULL SALSA OG PASTINAKKPURÈ
HJORTESTEK MED PORTVINSAUS OG BACONPOTETMOS
SMULDREPAI MED KARAMELLISERTE EPLER, HASSELNØTTER OG MØRK SJOKOLADE
SHAWARMA MED OKSEKJØTT, SITRONDRESSING OG TOMATCHILISAUS
PAPRIKA- OG TOMATSUPPE
BLOMKÅLSUPPE MED PURRE OG SPRØSTEKT BACON
HAMBURGER MED ELTEFRITT HAMBURGERBRØD
LAKSESMØRBRØD MED AGURK, REDDIKER OG KAPERS
KREMET PASTA MED RØKT LAKS, KAPERS OG SITRON
Sitroniskake med bringebærsaus
KYLLINGGRYTE MED POTETER OG PAPRIKA
Fjellørret med rømmesaus, agurksalat og ovnsbakte rotgrønnsaker
Pasta med røkt laks, squash og rosepepper
Laks med fennikel- og eplesalat, dillkrem og stekte poteter
Kjøttboller med sitronsaus og couscous
Laksetartar med pepperrot og urtesaus
Epleterte med vaniljefyll
Påleggsalat med LobNobs, chili, fennikel og eple
Pepperrotkrem
Hvit pizzasaus med hvitløk og chili
Jordbær med balsamicosirup og stivpisket créme fraîche
Honning- og urtemarinert kylling med grillede nypoteter og hvitløkskrem
Gratinerte tortellini med blåmuggost og spinat