Påleggsalat med LobNobs, chili, fennikel og eple

LobNobs er saftige og smakfulle biter laget av 70% hvitfiskfilet. LobNobs finner du i frysedisken, og etter opptining kan den benyttes naturell eller tilsettes i varme retter. På menyen i dag står en påleggsalat med mange gode smaker. Den passer for eksempel godt å servere på høye lunsjsmørbrød eller på en helt vanlig brødblings. Til ca ett glass med deilig påleggsalat trenger du:

  • Difficulty: enkel
  • Servings: 1 glass
Annonse

Ingredienser

1,5 dl creme fraiche
1/2 dl majones
1 ss presset sitronsaft
1/4 rød chili , finhakket (ca.)
salt og hvit pepper
1 lite eple , skrelt og skjært i små terninger
1 vårløk , finsnittet
1/4 fennikel , i små biter
1/4 rødløk , i tynne båter
gressløk , finsnittet
1 pakke LobNobs , i biter

SLIK GJØR DU

Rør sammen crème fraîche, majones og finhakket chili. Smak til med sitronsaft, salt og hvit pepper.

Skjær opp grønnsakene son anvist i oppskriften og rør dem inn i majonesblandingen. Smak til med finsnittet gressløk og eventuelt litt mere salt og pepper.

Skjær LobNobs opp i passende biter og vend dem forsiktig inn i salaten.

Serveres på brødmat, gjerne sammen med salat, epleskiver og en skvis sitron.

Lag gjerne dobbel porsjon når du først er i gang.

Enjoy!

(Denne oppskriften er utviklet etter oppdrag fra Sibelia. Du kan lese mer om LobNobs her.)

EnglishREAD IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

hits

Min Handleliste

ANNONSE
Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.