Pasta med røkt laks, squash og rosepepper

En kremet pastarett med squash og røkt laks, som toppes av et lite dryss av knust rosépepper. Kjapt, enkelt og veldig godt på en travel mandag. Til 4 porsjoner trenger du omtrent:

  • Difficulty: enkel
  • Servings: 4
Annonse

Ingredienser

pasta , kokt etter anvisningen på pakken
1 squash , i terninger
4 vårløk , finsnittet
300 g røkt laks , i strimler (ca.)
1 boks creme fraiche
salt og nykvernet sort pepper
rosèpepper , knust i en morter eller lignende
gressløk , finsnittet hvis du har

SLIK GJØR DU

 

Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Jeg benyttet båndspaghetti denne gangen, men bruk gjerne fullkornspasta dersom du ønsker et sunnere alternativ.

Fres squashen raskt i litt smør eller olje, til den er såvidt mør. Tilsett vårløken mot slutten av steketiden. Skjær opp laksen i strimler.

Kok opp creme fraiche forsiktig og smak til med salt og nykvernet sort pepper. Vend forsiktig inn den ferdigkokte pastaen.

Anrett pastaen sammen med laksestrimlene og fordel deretter grønnsakene over. Gi retten et dryss av finhakket gressløk og knust rosèpepper, og servér.

 

Enjoy!

EnglishREAD IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

hits

Min Handleliste

ANNONSE
Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.