PANNESTEKT LAKS MED OSTESAUS, PASTA OG SPINAT
KVEITE MED PARMASKINKE OG PARMESANSAUS
ENTRECÔTE MED RØSTIPOTETER OG BALSAMICOSAUS
PASTA MED RUCCULA, TOMATER OG PARMESAN
SPAGETTI MED TOMAT, BASILIKUM OG PARMESAN
LAKS MED SALSA VERDE, ASPARGES OG TOMATER
KYLLINGSALAT MED JORDBÆR OG BALSAMICO
FISKEPAKKE MED SITRONDRESSING
HVIT PIZZA MED BRESAOLA, MOZZARELLA OG TOMATER
SPEKEMAT & GODT TILBEHØR PÅ JULEBUFFETEN
SALAT MED VARMRØKT LAKS, ASPARGES, TOMAT, EGG OG KRUTONGER
HELGRILLET ENTRECÔTE MED URTESMØR
PIZZA MED ITALIENSK SALAMI OG OLIVEN
PØLSER OG LUN SALSA MED CHORIZO OG KIKERTER
KYLLING I CURRY
LAKS MED PEPPERROTKREM OG GRØNNKÅL
EGG I BACON
PASTA MED PØLSER, GRILLEDE GRØNNSAKER OG PARMESAN
LASAGNE MED LAKS, ASPARGES OG PARMESANSAUS
TORSK MED SMØRDAMPET GRØNNKÅL OG RØD PESTO
LANGTIDSSTEKT KALKUNBRYST MED APPELSINCHILISAUS
SALTIMBOCCA MED PESTOBØNNER OG TOMATER
TIPS TIL ENKEL OG GOD TAPAS
SITRON- OG BASILIKUMKYLLING MED TOMATSALSA OG BLOMKÅLPURÈ
VEGETARISK BØNNEGRYTE MED TORTILLACHIPS
GRILLSPYD MED SVIN OG CHORIZO
BIFFSANDWICH MED GRILLET HJERTESALAT, TOMATER OG CHILIAIOLI
SALAT MED TOMAT, PÆRE, OST OG KRØNSJ
LAKS MED LUN POTET- OG TOMATSALAT
BØNNE- OG LINSESALAT MED KAPERS OG TOMATER
EN SLAGS SALAT NIÇOISE
TORSKEFORM MED POTETER, LØK, PAPRIKA OG FETA
EGG I KOPP – MED OST, TOMAT OG SPEKESKINKE
HJEMMELAGET TACOFYLL MED BØNNER OG TOMAT
PANNESTEKT TORSK MED VALNØTTVINAIGRETTE
«LAKSEPAKKE» MED TOMAT, PAPRIKA, SPINAT OG CRÈME FRAÎCHE
RESTEPAI
FINGERMAT #1 FOCACCIA, GULROTSUPPE, REKEBRUSCHETTA OG RØKT LAKS
OVNSBAKT TORSK MED KARAMELLISERT LØK OG MANDELPOTETPURÈ
OVNSBAKT TORSKELOIN MED TOMATER OG RISOTTO