


ELTEFRITT GROVT LANGPANNEBRØD MED FRØ OG KJERNER

PISKET SMØR

DJEVELEGG MED CHILI

LAKSERULL MED PEPPERROTKREM

POTETPANNE MED RØKT LAKS

MORMORS VAFLER

LAMMESTEK MED RØDVINSAUS, RATATOUILLE OG BAKT SELLERIPURE

ELTEFRITT BRYTEBRØD MED HVETE

SPEKEFAT MED OST, FOCCACIA & AIOLI

BRINGEBÆRBOLLER

HALVGROVE PANNEKAKER

FASTELAVNSBOLLER

GRØNNSAKSKRAFT

KYLLINGKRAFT

RØKT LAKS MED PEPPERROTKREM OG RUGBRØDSMULER

HORN MED OST, SKINKE OG RØD PESTO

HAVREGRØT MED BANAN

LAKSETARTAR MED EPLE OG VÅRLØK

RØKT JULESKINKE MED SENNEPSAUS OG APPELSINSALAT

JULELUNSJ MED SPEKEMAT & POTETSALAT

POTETSALAT MED EPLE OG PURRE

SJAKKRUTER – «JULEKURVER»

KALKUNBRYST MED PORTVINSAUS, VINTERSALAT OG HASSELBACKPOTETER

VINTERSALAT MED GRØNNKÅL, RØDKÅL, FENNIKEL OG EPLE

GRANOLA MED GOJIBÆR

LAMMEGRYTE MED ROTGRØNNSAKER

KYLLINGFORM MED ROTGRØNNSAKER & SENNEPSAUS

KYLLING MED SPELTRISOTTO, TOMATER OG BASILIKUMPESTO

PANERT TORSK MED REMULADE OG FRITERTE KAPERS

RIPSRUTER MED SMULDRETOPPING

RØRTE JORDBÆR

SUKKERBRØD

JORDBÆRCARPACCIO MED LIMESUKKER OG VANILJEIS

GRILLET BLOMKÅL MED LIME- OG CHILIDRESSING

«NAKEN» BLØTKAKE MED BRINGEBÆR

BOLLER MED VANILJEKREM OG BÆR

TORSK MED PESTO, GULRØTTER OG BLOMKÅLMOS

LAMMECARRE MED TIMIANSJY, HONNINGBAKTE GULRØTTER OG SELLERIROTMOS

CLUB SANDWICH MED KYLLING, BACON OG KARRIMAJONES

SNURRER MED MANDELFYLL
