RIPSSAFT
BLÅBÆRKAKE MED SITRONGLASUR
BROKKOLISALAT MED BACON, EPLE OG TRANEBÆR
MANDELKAKE MED JORDBÆR OG KARAMELLISERT RABARBRA
GRANSKUDDSIRUP
ASPARGESSALAT MED SPEKESKINKE
ELTEFRITT HALVGROVT HVETEBRØD
TORSKEFORM MED PAPRIKA & CHILISAUS
ELTEFRITT GROVT LANGPANNEBRØD MED FRØ OG KJERNER
PISKET SMØR
DJEVELEGG MED CHILI
LAKSERULL MED PEPPERROTKREM
POTETPANNE MED RØKT LAKS
MORMORS VAFLER
LAMMESTEK MED RØDVINSAUS, RATATOUILLE OG BAKT SELLERIPURE
ELTEFRITT BRYTEBRØD MED HVETE
SPEKEFAT MED OST, FOCCACIA & AIOLI
BRINGEBÆRBOLLER
HALVGROVE PANNEKAKER
FASTELAVNSBOLLER
GRØNNSAKSKRAFT
KYLLINGKRAFT
RØKT LAKS MED PEPPERROTKREM OG RUGBRØDSMULER
HORN MED OST, SKINKE OG RØD PESTO
HAVREGRØT MED BANAN
LAKSETARTAR MED EPLE OG VÅRLØK
RØKT JULESKINKE MED SENNEPSAUS OG APPELSINSALAT
JULELUNSJ MED SPEKEMAT & POTETSALAT
POTETSALAT MED EPLE OG PURRE
SJAKKRUTER – «JULEKURVER»
KALKUNBRYST MED PORTVINSAUS, VINTERSALAT OG HASSELBACKPOTETER
VINTERSALAT MED GRØNNKÅL, RØDKÅL, FENNIKEL OG EPLE
GRANOLA MED GOJIBÆR
LAMMEGRYTE MED ROTGRØNNSAKER
KYLLINGFORM MED ROTGRØNNSAKER & SENNEPSAUS
KYLLING MED SPELTRISOTTO, TOMATER OG BASILIKUMPESTO
PANERT TORSK MED REMULADE OG FRITERTE KAPERS
RIPSRUTER MED SMULDRETOPPING
RØRTE JORDBÆR
SUKKERBRØD