SJOKOLADECUPCAKES MED OSTEKREM OG FRISKE BÆR
BROWNIE MED BRINGEBÆRMOUSSE
FARMERS PIE MED URTEOLJE
RUSTIKK PAI MED SPINAT, PAPRIKA OG BRESAOLA
DJEVELEGG MED CHILI
POTETPANNE MED RØKT LAKS
MORMORS VAFLER
SITRONTERTE MED MARENGSLOKK
LAMMESTEK MED RØDVINSAUS, RATATOUILLE OG BAKT SELLERIPURE
KYLLING TIKKA MASALA MED RAITA 2.0
BRINGEBÆRBOLLER
STABLEBRØD MED RØD PESTO OG OST
HALVGROVE PANNEKAKER
FASTELAVNSBOLLER
GRØNNSAKSKRAFT
PANERT KYLLING & CHILISAUS
KYLLING MED APPELSINSAUS OG LUN GULROTSALAT
KYLLINGKRAFT
HORN MED OST, SKINKE OG RØD PESTO
MOUSSAKA
HAVREGRYNSKULER MED ESPRESSO OG ROM
RØKT JULESKINKE MED SENNEPSAUS OG APPELSINSALAT
SJOKOLADEKJEKS MED HVIT SJOKOLADETOPPING
ANDEBRYST MED APPELSINSAUS OG RØDKÅLSALAT
SJAKKRUTER – «JULEKURVER»
KALKUNBRYST MED PORTVINSAUS, VINTERSALAT OG HASSELBACKPOTETER
PEPPERKAKER MED BLÅMUGGOST
SJOKOLADEFONDANT, PANNA COTTA OG PISTASJNØTTER
KARAMELLPOPKORN
POTETTERTE MED LØK OG BACON
«COOKIEBARS» MED SJOKOLADE OG PEANØTTER
HELSTEKT SITRONKYLLING MED PROVENCALSK GRØNNSAKSFORM
SAFTIG SJOKOLADEKAKE MED ESPRESSOKREM
LAMMEGRYTE MED ROTGRØNNSAKER
KYLLINGFORM MED ROTGRØNNSAKER & SENNEPSAUS
KYLLING MED SPELTRISOTTO, TOMATER OG BASILIKUMPESTO
KLADDKAKE MED BRINGEBÆR
RIPSRUTER MED SMULDRETOPPING
OSTEKAKE MED OREO OG SJOKOLADE
BOLLER MED VANILJEKREM OG BÆR