BACONSURRET KYLLINGLÅR MED GRILLEDE GRØNNSAKER OG PESTO
BROKKOLISALAT MED BACON, EPLE OG TRANEBÆR
KYLLINGSALAT MED RANCHDRESSING
SALADE NIÇOISE – SALAT FRA NICE
HELSTEKT KALVEFILET MED KAPERSSAUS
PASTA E FAGIOLI – PASTA & BØNNER (VEGETARISK)
FARMERS PIE MED URTEOLJE
RUSTIKK PAI MED SPINAT, PAPRIKA OG BRESAOLA
SPICY LINSESUPPE MED CHORIZO OG PAPRIKA
TORSKEFORM MED PAPRIKA & CHILISAUS
PIZZA MED CHILISALAMI
DJEVELEGG MED CHILI
POTETPANNE MED RØKT LAKS
LAMMESTEK MED RØDVINSAUS, RATATOUILLE OG BAKT SELLERIPURE
KYLLING TIKKA MASALA MED RAITA 2.0
SPANSKE TAPASPOTETER – PATATAS BRAVAS
KREMET PASTA MED SALSICCIA OG BROKKOLI
KREMET ONE POT-PASTA MED SPEKESKINKE
PULLED BEEF-TACO MED PICO DE GALLO & SYLTET LØK
KYLLINGGRYTE MED KIKERTER OG APRIKOS
RØD LINSESUPPE
PIZZA MED FENNIKELSALAMI OG MOZZARELLA
SPAGETTI MED OVNSBAKT BLOMKÅL & HASSELNØTTER
LAKSETARTAR MED EPLE OG VÅRLØK
ANDEBRYST MED APPELSINSAUS OG RØDKÅLSALAT
RØDKÅLSALAT MED EPLE & BJØRNEBÆR
TOMATSUPPE MED GULROT & POTET
CHILIKYLLING MED PAPRIKA OG CASHEWNØTTER
VEGETARISK MINESTRONESUPPE MED TORTELLONI
POTETTERTE MED LØK OG BACON
GRATINERT KYLLING MED PAPRIKA, SPINAT OG PARMESAN
GRATINERT PASTA MED TOMATSAUS OG MOZZARELLA
PIZZA MED POTET, RØDLØK & TIMIAN
GRATINERTE BURRITOS MED TOMATSALSA
PAD THAI
MARINERTE KYLLINGSPYD MED YOGHURTDRESSING OG SALAT
LAKS MED SOYASAUS OG PAK SOI-SALAT
PAD THAI MED KYLLING
NUDELSALAT MED BIFF OG SPICY CHILISAUS
POTETSALAT MED SENNEPSVINAIGRETTE