RESTEPIZZA MED JULESKINKE
VEGETARLASAGNE MED SPINAT, RICOTTA OG TOMAT
MINITERTER MED VARMRØKT LAKS OG OLIVEN
PIZZASNURRER
BRØDPUDDING MED BACON, SPINAT OG FETA
GRØNNSAKLASAGNE MED LINSER OG SPINAT
GRATINERT KYLLING MED TOMAT- OG BASILIKUMSAUS
FYLT BRØD MED TOMAT, OLIVEN OG OST
VEGETARISK MOUSSAKA MED GRESK SALAT
MAC’N CHEESE MED SKINKE OG BROKKOLI
POTETPANNE MED RØKT LAKS
MORMORS VAFLER
SPEKEFAT MED OST, FOCCACIA & AIOLI
STABLEBRØD MED RØD PESTO OG OST
MOUSSAKA
POTETTERTE MED LØK OG BACON
MATMUFFINS MED BACON, PAPRIKA OG OST
FRANSK LØKSUPPE
REINSDYRSTEK MED PORTVINSAUS OG ROTFRUKTGRATENG
OSTEKJEKS MED CHILI
LANGTIDSSTEKT SVINENAKKE MED PAPRIKASAUS OG FLØTEGRATINERTE POTETER
FREDAGSTACO MED GUACAMOLE OG MANGOSALSA
TIPS TIL ENKEL OG GOD TAPAS
BURRITOS MED CHILIKYLLING OG HVITLØKSDRESSING
BLINGSER MED SPEKEMAT OG GODT TILBEHØR
EGG I KOPP – MED OST, TOMAT OG SPEKESKINKE
BOLOGNESE MED POTET- OG PERSILLEROTLOKK
TACOGRATENG & TACOKRYDDER
HAMBURGER MED ELTEFRITT HAMBURGERBRØD
Bruschetta med spekeskinke – og en liten godbit til
Kremet pasta med kylling, squash og bakte tomater
Lammefilet med rotfruktgrateng, smørstekte kantareller og rødvinssaus
Tacograteng med bønner og gulrot
Egg i «baconkopp», med tomat og asparges
Kylling- og olivenlasagne med konfiterte tomater
Parmasurret svinefilet med balsamicosjy, ovnsbakte tomater og sellerirotmos
Osteanretning
Speltpizza med pepperoni, paprika og oregano
BURRITOS MED TOMATSALSA OG GUACAMOLE
Kalveschnitzel med sennepssaus