PIZZA MED LAKS, AVOKADO OG PINJEKJERNER
TORSK MED SMØRDAMPET GRØNNKÅL OG RØD PESTO
PASTA ALLA PUTTANESCA
RISKREM MED JORDBÆRSAUS
PANNA COTTA CON CREMA DI CACHI
SITRUSMARINERT LAKS MED COUSCOUSSALAT
BLÅBÆRMUFFINS MED KANELKRØNSJ
OVNSBAKTE ROTGRØNNSAKER MED BLÅMUGGOST
SITRON- OG BASILIKUMKYLLING MED TOMATSALSA OG BLOMKÅLPURÈ
KYLLING MED INDISK LINSE- OG SPINATSALAT
MAMMAS LAMMEFRIKASSÈ
SALSICCIA OG OVNSBAKTE ROTGRØNNSAKER
BOUILLABAISSE – FRANSK FISKESUPPE
PULLED CHICKEN MED PITA, RÅKOSTSALAT OG MYNTEDRESSING
FISKEGRYTE MED TORSK OG TOMAT
GRILLSPYD MED SVIN OG CHORIZO
BIFFSANDWICH MED GRILLET HJERTESALAT, TOMATER OG CHILIAIOLI
BØNNE- OG LINSESALAT MED KAPERS OG TOMATER
FARGERIK SITRUSLIMONADE
LUN BØNNESALAT MED CHILI OG FETA
RABARBRASUPPE – OG HURRA FOR INGRID 90 ÅR!
ANTIPASTI – CAPRESE, BRESAOLA, ASPARGES OG AIOLI
TABBOULEH
GRILLET ASPARGES MED SITRON OG PARMESAN
TORSKEFORM MED POTETER, LØK, PAPRIKA OG FETA
PANNESTEKT SKREI MED TOMATISERTE GRØNNSAKER
«LAKSEPAKKE» MED TOMAT, PAPRIKA, SPINAT OG CRÈME FRAÎCHE
KARBONADER MED MIDDELHAVSGRØNNSAKER, COUSCOUS OG FETA
FINGERMAT #2 – OVNSBAKTE GRØNNSAKER, KJØTTBOLLER, OST, SALTBAKTE POTETER OG AIOLI
FINGERMAT #1 FOCACCIA, GULROTSUPPE, REKEBRUSCHETTA OG RØKT LAKS
PANNESTEKT LAKS MED FENNIKELSALAT OG SITRONRØMME
KREMET JORDSKOKKSUPPE MED SPRØSTEKT SPEKESKINKE
MARINERTE KYLLINGLÅR MED BAKT POTET, HVITLØKDRESSING OG CHORIZO
PANNESTEKT LAKS MED SPINATSALAT, SENNEPSSAUS OG POTETCHIPS
HJORTESTEK MED PORTVINSAUS OG BACONPOTETMOS
LAMMESTEK MED OVNSBAKTE GRØNNSAKER, SALTBAKTE POTETER OG RØDVINSAUS
MAROKKANSK LAMMEGRYTE MED RØDE LINSER
BASILIKUMKYLLING MED BYGGRIS, SPINAT OG OVNSBAKTE TOMATER
SELLERIROTSUPPE MED EPLE OG BACON
JORDBÆR- OG RIPSSUPPE