PASTASKJELL MED SPINAT, RICOTTA OG TOMATSAUS
LUN THAILANDSK KYLLINGSALAT – LAAB GAI
FALAFEL-BOWL MED PAPRIKAHUMMUS
KREMET LAKSEPANNE MED SPINAT OG BROKKOLINI
ASIATISKE KYLLINGBOLLER MED CHILISAUS
ASIATISK FISKEGRYTE MED TORSK OG REKER
LAMMEFILET MED TIMIANSJY, BAKTE TOMATER OG GRATINERT POTETMOS
VEGETARISK TACOSUPPE
TORSK MED CHILISALAMI OG LUN POTETSALAT
KREMET KYLLINGFORM MED PAPRIKA
SPAGETTI MED SQUASH OG SPINAT
LASAGNE MED SALSICCIA OG MOZZARELLA
ANETTES ORANSJE TORTELLINIFAVORITT V. 2
TORSK MED CHORIZOSALSA OG SØTPOTETMOS
SUSHIBOWL MED TERIYAKIKYLLING
GRØNNSAKSCURRY MED BLOMKÅL OG RØDE LINSER
TORSKEFORM MED TOMAT, PAPRIKA OG FENNIKEL
KRYDRET RIBBESAUS MED EPLE
KLASSISK JULERIBBE & HONNINGSTEKTE EPLER
TOMATSUPPE MED PASTA OG PARMESAN
BIFF MED RØDVINSAUS OG POTETGRATENG
NUDELSALAT MED REINSDYRSKAV & CHILIDRESSING
TORTELLONI MED CHORIZO OG PAPRIKAPESTO
KREMET POTETSUPPE MED COPPASKINKE & GRESSLØKOLJE
HVIT PIZZA MED SALAMI, SPINAT OG KARAMELLISERT RØDLØK
HAVREOTTO MED TOMATER, PARMESAN OG PINJEKJERNER
GRØNNKÅLPESTO
PIZZA MED TOMAT, SPINAT, LØK OG MOZZARELLA
WOK MED KJØTTDEIG OG FARGERIKE GRØNNSAKER
VEGETARISK MOUSSAKA MED GRESK SALAT
ONE POT KJØTTGRYTE MED TOMAT OG ROTGRØNNSAKER
BLOMKÅLSUPPE MED KIKERTER OG PARMESAN
KYLLINGCURRY MED SØTPOTET OG PEANØTTSAUS
TORSK MED SPRØ COPPASKINKE OG SAUCE VIERGE
TORTELLONI MED SPINAT OG OSTESAUS
KREMET ONE POT-PASTA MED KYLLING, SPINAT OG SQUASH
HALVGROVE PIZZABOLLER MED SKINKE
CHIMICHURRI
KYLLINGPAI MED SPINAT, TOMAT OG FETA
BACONSURRET KYLLINGLÅR MED GRILLEDE GRØNNSAKER OG PESTO