Grillet paprika er nydelig tilbehør til grillet fisk, kylling eller kjøtt. Fyll gjerne paprikaen med cherrytomater, basilikum og hvitløk som får grille med noen minutter. Yummy!

Annonse

Ingredienser

1 rød paprika
1 gul paprika
250-300 g cherrytomater (gjerne ulike farger), i biter
1 fedd hvitløk , finhakket
1 neve basilikumblader , grovt hakket
2 ss extra virgin olivenolje
flaksalt

SLIK GJØR DU

Del paprikaene i to på langs. Behold stilken på, men fjern alle frø og hinner.

Skjær cherrytomatene i ca. 4 biter, ha dem i en liten bolle og tilsett basilikum og hvitløk. Vend forsiktig sammen og smak til med olivenolje og litt salt.

Grill paprikaen med snittsiden ned i noen minutter, til du får grillriller på paprikaen. Snu paprikaen og fordel tomatene oppi. La paprikaene grille på indirekte varme i 5-10 minutter, til tomatene er gjennomvarme og paprikaen er mør.

Serveres som tilbehør til grillet kjøtt, kylling eller fisk.

Fylt paprika

Se alle grillmatoppskrifter (med tilbehør) på bloggen her.

VELBEKOMME!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Grille paprika har jeg aldri tenkt på. Denne retten skal jeg prøve ut. Jeg spiser mye fisk til vanlig, men har alltid slitt med å finne tilbehør.

  2. Veldig god! Prøvde som tilbehør til sennepsmarinert svinefilet, og det var nydelig. Blir ikke siste gang!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.