RISOTTO MED ASPARGES OG SPINAT
CUPCAKES MED SITRON OG PÅSKEEGG
PIZZASNURRER
LAMMECARRE MED URTELOKK, RØDVINSAUS OG OVNSBAKTE ROTGRØNNSAKER
GROVE HVERDAGSVAFLER
OMELETT MED SPINAT OG TOMATSALAT
SNURRER MED SITRONSMØR OG VALMUEFRØ
FASTELAVNSBOLLER – TIPS & TRIKS
BROWNIES MED MELKESJOKOLADEKREM
DESSERTTALLERKEN MED SJOKOLADEMOUSSE, BROWNIE OG BRINGEBÆR
SUKKERBOLLER MED VANILJEFYLL
GRØNNSAKLASAGNE MED LINSER OG SPINAT
HAVRESCONES MED OST OG TIMIAN
SJOKOLADERULLER MED PERLESUKKER
FISKEPINNER MED ERTEPURE OG TARTARSAUS
SJOKOLADEKJEKS MED MELIS
KARAMELLFUDGE MED VANILJE
VEGISTERKAKER MED SAUS OG LUN ROSENKÅLSALAT
BORDSTABELBAKKELS
VANILJEKRANSER
JULETRE MED SJOKOLADE- OG MARSIPANFYLL
EN DEIG – TRE SORTER JULEKJEKS
ADVENTSKRANS MED KRYDRET FYLL
REINSDYRFILET MED RØDVINSAUS, FONDANTPOTETER, SELLERIROT OG EPLE
PÆREPAI MED KARAMELL
OSSO BUCO MED CHERRYTOMATER OG GREMOLATA
LITT SKUMLE SJOKOLADEKJEKS TIL HALLOWEEN
VILTGRYTE MED REINSDYRSKAV
SMØRFLYNDRE MED KRYDDERSMØR, TOMAT OG KAPERS
EPLEGALETTE MED MANDELKREM
KANELBOLLER MED ROSINER
KYLLING MED APPELSINSAUS OG COUSCOUSSALAT
SMULDREPAI MED PLOMMER OG BLÅBÆR
HVITLØKSBRØD PÅ EN SNURR
GALETTE MED PLOMMER OG BRINGEBÆR
BRINGEBÆRRULLER
GRILLET YTREFILET MED CHILISMØR OG JORDBÆR- OG TOMATSALAT
KYLLING OG SOMMERSALAT MED BALSAMICOVINAIGRETTE
LAKS MED SPINAT OG SITRONCOUSCOUS
KALVEFILET MED PARMESANKREM