KONFITERT LAKS MED LAKSETARTAR OG AVOKADOKREM
TORSK MED BACONSJY, ROSENKÅL OG VALNØTTER
POTET- OG EPLESALAT
SALTIMBOCCA MED PESTOBØNNER OG TOMATER
PANNESTEKT TORSK MED SPICY SOYASMØR OG LINSER
SITRON- OG BASILIKUMKYLLING MED TOMATSALSA OG BLOMKÅLPURÈ
SMOOTHIE MED MANGO, BANAN OG KOKOSDRIKK
KREMET FISKESUPPE MED DILL
PULLED CHICKEN MED PITA, RÅKOSTSALAT OG MYNTEDRESSING
PANNA COTTA MED JORDBÆR OG MYNTEPESTO
PANNESTEKT LAKS MED LUN LINSESALAT
SMØRSTEKTE HVITE ASPARGES MED LAKS SASHIMI OG SITRUSVINAIGRETTE
PULLED PORK MED BBQ-SAUS OG COLESLAW
FINGERMAT #2 – OVNSBAKTE GRØNNSAKER, KJØTTBOLLER, OST, SALTBAKTE POTETER OG AIOLI
OVNSBAKT TORSKELOIN MED SMAKFULL SALSA OG PASTINAKKPURÈ
SHAWARMA MED OKSEKJØTT, SITRONDRESSING OG TOMATCHILISAUS
BIFF MED BEARNAISE
RØRT BRINGEBÆRSYLTETØY
PARMAKYLLING MED SPINATRISOTTO OG TOMATER
BURSDAGSBOLLER
LAKSESMØRBRØD MED AGURK, REDDIKER OG KAPERS
Fylt focaccia med balsamicoløk, tomater og spekemat – med hjemmelaget aïoli
Lammekebab med hvitløksdressing
«Jægerns» fiskeburger
Pannestekt laks med risotto
Ostekake på glass
Laks med fennikel- og eplesalat, dillkrem og stekte poteter
Kjøttboller med sitronsaus og couscous
Pannestekt breiflabb med tomatolje, spinat og ovnsbakt Gulløye
Ovnsbakt torsk med paprikasmør og blomkålpurè
Epleterte med vaniljefyll
Tandoorikylling
Crostini med dillkrem og røkt laks
Blåbærmuffins med topping
Pepperrotkrem
Grillet lammelår med grønnsaksspyd og feta- og chilikrem
Jordbærsuppe med vaniljeis og myntepesto
Relish
Saftig eplekake med syrlig ostekrem
Grillet frukt og bær med vaniljeis