Relish

En smakfull relish gir pølser og hamburgere det lille ekstra. Denne relishen ble servert som tilbehør til de voksnes bursdagspølser i Mathias sin 4 års dag:

  • Difficulty: enkel
  • Servings: 4
Annonse

Ingredienser

12 cherrytomater delt i båter
1 rød paprika finhakket
1/4 rødløk finhakket
4 vårløk finsnittet
1 fedd hvitløk finhakket
2 ss olivenolje
sitronsaft (litt)
1 klype sukker
salt
nykvernet sort pepper
frisk koriander , finhakket (litt)

SLIK GJØR DU

Skjær opp grønnsakene som anvist ovenfor. La tomatene renne litt av før du tilsetter tomatene. Ha i oljen, og smak til med sukker og krydder. La gjerne relishen stå å trekke litt før servering, slik at alle de gode smakene får satt seg.

Serveres som tilbehør til pølser og hjemmelagede pølsebrød, hamburgere eller grillmat, for eksempel.

Enjoy!

EnglishREAD IN ENGLISH
  1. Prøvde denne, men hvor jeg ga den et oppkok sammen med en boks hermetiserte tomater. Jeg bruker ALLTID de fra S&W, gjerne vinmodnede.
    Nydelig til pølser! Takk for tips 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

hits

Min Handleliste

ANNONSE
Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.