Smoothie gir en god start på dagen, eller som et lite mellommåltid dersom du trenger et ekstra kick senere på dagen. Her er det banan og mango som spiller hovedrollen, og sammen med kokosdrikk får du en mild og god smoothie.

Ingredienser

1 banan , i biter
1 mango, , i biter
1-2 ts flytende honning
1 neve isbiter
3 dl kokosdrikk (ca.)
sitronsaft nypresset(ca.)

SLIK GJØR DU

smoothie med mango, banan og kokosdrikk

Skrell bananen og skjær den opp i biter. Fjern den harde kjernen i mangoen og del den opp i terninger (jeg har en mangodeler som enkelt ordner dette, sjekk i fruktdisken i nærbutikken). Ta en titt HER hvis du ikke er kjent med denne teknikken fra før.

Ha frukt, honning og isbiter i en blender eller kjøkkenmaskin med kniver, og kjør det til alt er most. Tilsett kokosdrikken til du får ønsket konsistens (og smak) på smoothien din, og smak deretter til med sitronsaft (og eventuelt mer honning om nødvendig). Nytes umiddelbart.

smoothie med mango, banan og kokosdrikk

VARIASJONSTIPS:

  • Tilsett 3/4 av mangoen i blenderen, og skjær den resterende 1/4 opp i små terninger, som tilsettes ved servering. Det gir en god smak, samtidig som du får litt å «bite» i.
  • Tilsett gjerne 1-2 ss knuste linfrø for å få litt «krønsj».

 

Skriv ut English READ IN ENGLISH
    1. Du kan enkelt lage kokosdrikken selv ved å blande vanlig kokosmelk med vann (1 dl kokosmelk til 5-6 dl vann. I GoGreen er det 8 % kokosmelk resten vann og tilsetningsstoffer. Kan ikke skjønne hvorfor de tilsetter så mye rart, trenger det jo ikke. Hvis du blander selv av vann og koksosmelk kan drikken stå seg ca en uke i kjøleskapet.

  1. Den kokosdrikken smakte absolutt ingen ting. Hadde forventninger til en søt kokossmak, men jeg kunne like gjerne brukt vann. Måtte ha i ekstra banan og en mango til for at den skulle bli drikkenes. Drikken hadde de i allergihylla på Rema.

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste