Boller er alltid populære på kakebordet, og de blir garantert ekstra populære hvis de dekoreres med fargerik kakestrøssel. Du trenger:

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

hveteboller
melis
sitronsaft
kakestrøssel

SLIK GJØR DU

 

Lag bollene etter oppskriften og la de avkjøles helt. Dropp eventuelt rosinene og ha gjerne non-stop eller sjokoladebiter i deigen før du triller ut bollene.

Lag melisglasur av melis og sitronsaft. Ha glasuren i en sprøytepose og dekorer bollene. Dryss umiddelbart over litt strøssel i ulike farger. Enklere kan det knapt bli!

HIPP HIPP HURRA for barnebarnet mitt Sienna som fyller to år i dag, og Anine som fylte to år for tre dager siden! 

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Hei Trine:-)
    Jeg har lest bloggen din i lang tid og jeg finner masse inspirasjon til god mat, så for det vil jeg bare takke deg<3
    Men jeg har et ønske; er det mulig å gjøre bloggen din litt bedre å lese for mobil? Jeg får ikke søkefunksjonen til å fungere på min Iphone 5 , jeg syns ikke bloggen er spesielt enkel å lese på mobil heller…
    Hadde vært så kjekt å stå på butikken å se på oppskriftene dine dersom det er noe jeg lurer på 🙂
    Men ellers er bloggen din super 😀

    1. Jeg er oppmerksom på problemet og det jobbes nå med å gjøre bloggen mere brukervennlig på mobil. Det viser seg dessverre ikke å være så enkelt, da bla det spesielle programmet som gjør mobilen mer brukervennlig var en del av årsaken til de store problemene som var på bloggen i vinter. Dvs at programvaren gjorde at bloggen var veldig treg, ustabil og hadde mye nedetid. Vi måtte da skru av programmet som gjorde bloggen brukervennlig på mobil, for å unngå at det ikke krasjet bloggen helt. Men som sagt, jeg er oppmerksom på problemet, og gjør hva jeg kan for å få orden på dette. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste