ANDEBRYST MED APPELSINSAUS OG RØDKÅLSALAT
RØDKÅLSALAT MED EPLE & BJØRNEBÆR
GRATINERT KYLLING MED PAPRIKA, SPINAT OG PARMESAN
LAMMEGRYTE MED ROTGRØNNSAKER
KYLLINGFORM MED ROTGRØNNSAKER & SENNEPSAUS
PANERT TORSK MED REMULADE OG FRITERTE KAPERS
GRILLET HJERTESALAT MED PARMESANDRESSING OG PARMACHIPS
POTETSALAT MED SENNEPSVINAIGRETTE
GRATINERT KYLLING MED SPINAT OG PARMESAN
PASTASALAT MED VARMRØKT LAKS & SITRONVINAIGRETTE
GROVE VAFLER MED RØKT LAKS OG FENNIKELSALAT
RILLETTE MED ØRRET OG RUGBRØDCHIPS
KYLLINGSALAT MED PARMACHIPS OG PARMESANDRESSING
JULESILD MED RØMME, PEPPERROT OG EPLE
LAKS MED SALSA VERDE, ASPARGES OG TOMATER
KALVEFILET MED TUNFISKMAJONES – VITELLO TONNATO
ØRRET MED COUSCOUSSALAT OG AVOKADOKREM
REKER MED SITRONMAJONES
KONFITERT LAKS MED LAKSETARTAR OG AVOKADOKREM
SITRUSMARINERT LAKS MED COUSCOUSSALAT
PULLED CHICKEN MED PITA, RÅKOSTSALAT OG MYNTEDRESSING
LAKS MED LUN POTET- OG TOMATSALAT
HAMBURGER MED PAPRIKASALSA OG BLÅMUGGOST
EN SLAGS SALAT NIÇOISE
ANTIPASTI – CAPRESE, BRESAOLA, ASPARGES OG AIOLI
PULLED PORK MED BBQ-SAUS OG COLESLAW
FINGERMAT #2 – OVNSBAKTE GRØNNSAKER, KJØTTBOLLER, OST, SALTBAKTE POTETER OG AIOLI
MARINERTE KYLLINGLÅR MED BAKT POTET, HVITLØKDRESSING OG CHORIZO
GRILLET SVINEFILET MED SALSA VERDE OG POTETSALAT
POTETSALAT MED SPINAT OG PAPRIKA
Salat med ruccula, pærer, blåmuggost og valnøtter
Grillet svinefilet med grillede poteter, tomatsalat og tzatziki
BBQ-saus med honning og sennep
Helstekt sitronkylling med ovnsbakte grønnsaker
Chiliaïoli
Pannestekt torsk med tapenade, lune tomater og potetpurè