Hvis du vil servere en enkel og smakfull aperitiff eller forrett, kan jeg anbefale rillette med ørret (eller laks). Fisken får trekke et par minutter i en lake med blant annet hvitvin og sitron, og deretter avkjøles i den samme laken, før den "flakes" og blandes med en smakfull dressing. For å få litt tekstur bør du servere noe sprøtt ved siden av, som for eksempel rugbrødchips. Se tips nedenfor om hvordan du kan variere denne oppskriften til både store og små anledninger.

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

RILLETTE

250 g ørretfilet eller laks
1 dl tørr hvitvin eller eplejuice

RUGBRØDCHIPS & DEKOR

6 skiver rugbrød (tynne)
50 g småbladsalat (kan sløyfes)

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste