TABBOULEH
HELSTEKT ENTRECÔTE MED FARGERIK POTETSALAT
MINESTRONE
THAISUPPE MED KYLLING
TORSKEFORM MED POTETER, LØK, PAPRIKA OG FETA
PULLED PORK MED BBQ-SAUS OG COLESLAW
CHILI CON CARNE MED MØRK SJOKOLADE OG HJEMMELAGDE TORTILLACHIPS
PASTA ALL’ ARRABBIATA
THAIFISKEKAKER MED SPICY AGURKSALAT OG CHILISAUS
PANNESTEKT SKREI MED TOMATISERTE GRØNNSAKER
SPAGETTI MED CHILIREKER, PAPRIKA OG SITRON
UNGARSK GULASJ
KREMET SPAGETTI MED SPEKESKINKE OG BLÅMUGGOST
GONG BAO KYLLING
RESTEPAI
FINGERMAT #2 – OVNSBAKTE GRØNNSAKER, KJØTTBOLLER, OST, SALTBAKTE POTETER OG AIOLI
FINGERMAT #1 FOCACCIA, GULROTSUPPE, REKEBRUSCHETTA OG RØKT LAKS
OVNSBAKT TORSK MED KARAMELLISERT LØK OG MANDELPOTETPURÈ
HJEMMELAGET TOMATSUPPE MED EGG
ELTEFRIE RUNDSTYKKER MED HASSELNØTTER
REINSDYRFILET MED PLOMMER, OVNSBAKTE ROTGRØNNSAKER OG RØDVINSAUS
SPAGETTI MED SPICY KJØTTBOLLER OG FYLDIG TOMATSAUS
OVNSBAKT TORSKELOIN MED TOMATER OG RISOTTO
KREMET JORDSKOKKSUPPE MED SPRØSTEKT SPEKESKINKE
PANNESTEKT LAKS MED SPINATSALAT, SENNEPSSAUS OG POTETCHIPS
PASTA MED RØD PESTO, KYLLING OG PAPRIKA
HJORTESTEK MED PORTVINSAUS OG BACONPOTETMOS
BACONSURRET KYLLING MED EPLER OG RØDLØK
LAMMESTEK MED OVNSBAKTE GRØNNSAKER, SALTBAKTE POTETER OG RØDVINSAUS
SALTBAKTE POTETER
BASILIKUMKYLLING MED BYGGRIS, SPINAT OG OVNSBAKTE TOMATER
TACOGRATENG & TACOKRYDDER
SELLERIROTSUPPE MED EPLE OG BACON
RAGÙ ALLA BOLOGNESE – PASTA BOLOGNESE
KYLLINGSATAY MED PEANØTTSAUS OG SPICY MANGOSALAT
BLOMKÅLSUPPE MED PURRE OG SPRØSTEKT BACON
SOMMERSALAT MED JORDBÆR, EPLE, BLÅMUGGOST OG SPEKESKINKE
SITRON- OG CHILIKYLLING MED NUDLER
GRILLET YTREFILET MED URTESMØR OG GRILLET PAPRIKA
KREMET PASTA MED RØKT LAKS, KAPERS OG SITRON