Ingrediens
Ekskluder
Kategori
Kjøkken

GOD JUL!

Det er bittelillejulaften og alle årets juleoppskrifter er publisert og delt. Alle juleoppskriftene på bloggen er merket med JUL og her skal det være noe for enhver smak. Klikk deg inn der hvis det er noe du lurer på, for nå logger jeg av for å feire jul med den fine familien min.   Julaften feires … Continued

HAR DU LYST PÅ ET FORKLE OG BÆRENETT?

I forbindelse med 10 års jubileet som matblogger og lansering av den nye kokeboken min Trine inviterer fikk jeg laget forklær og bærenett med den nye logoen min. Nå er det jo enda mer å feire med lansering av ny nettside, og i den forbindelse gir jeg bort 3 forklær (lys blå eller mørk blå) … Continued

VELKOMMEN TIL ”NYE” TRINES MATBLOGG!

ENDELIG! Endelig er den nye nettsiden min klar for publisering – en dag jeg har sett frem til leeenge! Jeg har jobbet dag og natt de siste månedene med å følge opp prosjektet, teste funksjonalitet og oppdatere tekster og innhold. Nå kan jeg endelig vise frem nettsiden til dere også – er så spent på … Continued

SUPPERÅDET

Har du lyst på et supperåd eller sju? Her er sju smakfulle supper til hverdag og til fest.

MINE HØSTFAVORITTER

Høsten er nok min favorittårstid når det kommer til mat, for da er jo de norske råvarene på sitt aller beste. Grønnsaksdisken bugner av deilige norske rotgrønnsaker, epler og annet godt – og så har vi jo lam og vilt, for eksempel. Da samler jeg gjerne familie og venner rundt bordet, og byr på varmende gryteretter og supper, og gjerne med noe søtt etterpå hvor epler fra hagen får spille hovedrollen. Her er mine høstfavoritter!

HURRA FOR EPLEDAGEN!

I dag er det EPLEDAGEN over alle epledager! Det bugner av deilige norske epler i butikker og frukthager rundt omkring i landet. Saftige, sprø og med både syrlighet og sødme – og proppfullt av fiber og andre viktige næringsstoffer. Lag noe godt med høstens deilige epler, da vel!

REISEBREV FRA PROVENCE & CASSIS

I vår var jeg på en fantastisk matreise til Aix-en-Provence og Cassis. Med meg på turen hadde jeg 11 matglade damer, samt vår hyggelige og kunnskapsrike guide Charlotte. Her er en liten oppsummering av noe av det vi gjorde på turen.

REISEBREV FRA MARRAKECH

I mars tok jeg en liten timeout fra kokebokskrivingen, og dro på en fantastisk matreise til Marrakech i Marokko med 24 matglade deltagere. Her er mitt reisebrev fra turen.

NYTT DESIGN!

I forbindelse med redesignet av nettsiden min har jeg ønsket en ny visuell profil til bruk i hele virksomheten min. Det har jeg endelig fått. Jeg er kjempefornøyd med den visuelle profilen og designelementenem og familie og venner er samstemte – «Dette er så deg, Trine!» Vil du ta en liten sniktitt?

«TRINE INVITERER» – ENDELIG FERDIG!

HURRA, endelig er jeg ferdig med min nye kokebok TRINE INVITERER! I år er det 10 år siden jeg begynte å blogge, og det må feires! Med den nye kokeboken ønsker jeg å invitere deg med på feiringen – for verken bloggen eller bøkene hadde vært til, hadde det ikke vært for leserne mine!

RABARBRAFAVORITTER

På denne tiden er rabarbraen i sesong, og kunsten er å nyte den når den er på sitt aller beste. Har du ikke rabarbra i hagen, eller kjenner du kanskje noen å gå på «slang» til, så finner du også god rabarbra i butikken. Her er mine beste rabarbraoppskrifter.

17. MAI-MENYEN 2017

17. mai er rett rundt hjørnet, og du lurer kanskje litt på hva du skal servere familie/venner på nasjonaldagen? Her har jeg samlet noen gode oppskrifter som kanskje kan være til inspirasjon når du skal planlegge menyen?

10 KAKEFAVORITTER I MAI

Mai er fest- og kakebakemåned nummer én og da vil vi jo gjerne by på det aller beste vi vet. Her er 10 av mine beste kaker, som kanskje kan være til inspirasjon?

KYLLINGFORM MED HOT MANGOSAUS (VIDEO)

En ny video er publisert på matkanalen min på YouTube, og denne gangen kan jeg friste med en fargerik og enkel favoritt, nemlig kyllingform med paprika og en smakfull mangosaus. Dette er en deilig rett som passer like godt til hverdags som til fest.

FEBRUARMENY: BAKT GULROTSUPPE, SKREI & SJOKOLADEFONDANT

Hurra, det går mot lysere tider! Som matblogger og kokebokforfatter nyter jeg hvert ekstra minutt på ettermiddagen før sola går ned. Lengre og lysere dager gir også økt energi og overskudd til å invitere gjester, ikke sant? Her er mitt forslag til en smakfull og enkel treretters meny.

SKREIFAVORITTER

Det er skreisesong folkens, og nå er det bare å lange innpå og nyte denne deilige, unike råvaren! Jeg har her samlet fire av mine skreioppskrifter her som kanskje kan være til inspirasjon? Skrei er kun tilgjengelig i perioden januar-mars/april, og er derfor en eksklusiv råvare! Løp og kjøp!

HURRA – TRINES MATBLOGG ER 10 ÅR I DAG!

I dag er Trines matblogg 10 år! Jeg vil markere dagen med å ta et lite tilbakeblikk på noen av «milepælene» hvilke valg jeg har tatt og dele noen tanker jeg har rundt dette og hvilke utfordringer jeg møter i dag. Til slutt vil jeg selvsagt også dele noen av planene videre.

INDISK KYLLINGSUPPE (VIDEO)

En ny video er publisert, og det er av en av de mest populære oppskriftene på bloggen, nemlig indisk kyllingsuppe med eple, ingefær og chili. Dette er en smakfull suppe som passer like godt til hverdags som til fest.

DE 10 MEST POPULÆRE OPPSKRIFTENE I 2016

I løpet av 2016 har Trines matblogg hatt fantastiske 18 millioner besøk og ca. 50 millioner sidevisninger! Bloggen inneholder nå mer enn 2000 oppskrifter, men noen er jo mer populære enn andre. Her er de 10 oppskriftene som hadde flest «klikk» i 2016.

NYTTÅRSMENYEN 2016

Nyttårsaften er rett rundt hjørnet og det er kanskje på tide å begynne å planlegge hva som skal stå på menyen på den store dagen? Vi er invitert bort i år, men jeg har selvsagt satt sammen en meny med alternativer til dere. Her er mitt forslag til nyttårsmeny for nyttårsaften 2016/2017.

GOD JUL!

Det er lillejulaften og alle årets juleoppskrifter er publisert og delt. Alle juleoppskriftene på bloggen er merket med JUL, og her skal det være noe for enhver smak. Klikk deg inn der hvis det er noe du lurer på, for nå logger jeg av for å feire jul med den fine familien min. GOD JUL!

UKEMENY 51 + 52/2016

Om noen dager ringes julen inn, og det er på tide å legge ut årets siste ukemeny for de siste hektiske førjulsdagene – og for julaften og romjula. Med på kjøpet får du også tre deilige juledesserter. Her er mitt forslag til ukemeny for de to kommende ukene.

KALDHEVING AV GJÆRBAKST

Jeg får mange spørsmål om kaldheving av gjærdeig for tiden, og jeg tenkte derfor å dele noen tips om kaldheving av lussekatter, julebrød og kanelsnurrer her på bloggen, fremfor å svare hver enkelt som spør.

JULEKAKEFAVORITTER

Kalenderen viser ubønnhørlig 1. desember, noe som også er starten for mine juleforberedelser. Tradisjoner står høyt for meg i julen, og de fleste mattradisjonene mine ligger allerede her på bloggen etter snart 10 år som matblogger. I dette innlegget vil jeg derfor trekke frem noen av mine julekakefavoritter.

REISEBREV FRA HONG KONG #2

Etter to hektiske dager med sightseeing og matvandring i Hong Kong sentrum, gikk turen til Lamma Island – en stor kontrast til skyskraperne og det hektiske storbylivet en liten time unna! Her er en liten oppsummering av resten av matreisen.

REISEBREV FRA HONG KONG #1

Jeg er vel hjemme etter fire fine dager i Hong Kong. Med meg på reisen hadde jeg Christine Surlien som guide og 13 matglade lesere, samt et variert og spennende program for de kommende dagene. Her er en liten oppsummering av de to første dagene.

Min Handleliste