Jeg vil fra og med i dag og i ca. 4 uker fremover gjennomføre en brukervennlighetsundersøkelse her på bloggen. Formålet med undersøkelsen er å få et overblikk over hva dere synes er bra med den nye nettsiden, og hva jeg må jobbe mer med for å gjøre siden enda bedre. Jeg håper derfor at du vil delta og si din ærlige mening. Jeg har tidligere gjennomført tilsvarende brukervennlighetsundersøkelser, noe som har vært svært nyttig for meg i mitt arbeid med bloggen, både ift innhold, men også design og funksjonalitet. Av de som deltar vil jeg trekke en vinner som får en signert utgave av min siste kokebok TRINE INVITERER og mitt nye forkle. I tillegg trekker jeg 5 vinnere som får et Trines matblogg – kjøkkenhåndkle.

Den nye nettsiden ble lansert den 4. desember 2017 – med nytt oppsett, nytt design og noen nye funksjoner. Siden den gang har jeg inngått avtale med ny utvikler som har overtatt prosjektet og som i skrivende stund er i gang med noen mindre endringer. Vi er med andre ord allerede i gang med versjon 2, men den vi først bli ferdigstilt etter at jeg har fått tilbakemeldinger fra dere lesere.

 

Undersøkelsen skal «sprette» opp av seg selv når du klikker deg inn på Trines matblogg. Hvis ikke kan du gå inn via denne lenken og avgi dine svar. Jeg er veldig spent på å høre hva du synes, – hva synes du er bra og hva kan bli bedre? I tillegg har jeg lagt inn to spørsmål knyttet til samarbeidet med MENY. Jeg håper at du avser to minutter og blir med og gir din tilbakemelding – som utelukkende har som formål å gjøre Trines matblogg enda bedre!

Undersøkelsen gjennomføres i samarbeid med Userneeds. Du kan lese Userneeds personvernerklæring her.

Skriv ut English READ IN ENGLISH
    1. Jeg er i all hovedsak veldig fornøyd med den nye nettsiden, men det er et par ting som ble utsatt til etter lansering og så har det dukket opp et par bugs underveis. Videre jobbes det blant annet med å gjøre søkfunksjonen enda bedre. Det er ingen store endringer, kun mindre justeringer som de fleste ikke vil legge merke til i forbifarten. 🙂

  1. Jeg likte bloggen bedre før. Nå synes jeg den preger alt for profesjonell og upersonlig. Synes også at det var bedre at de oppskriftene kom opp med en gang, enn å måtte klikke seg videre.Før fulgte jeg DEG som person og nysgjerrig på hva du la ut. I dag blir du på lik linje som Matprat og andre nettsteder som jeg kan finne oppskrifter. Så jeg går stort sett inn når jeg søker etter oppskrift, som jeg gjør med de andre store nettsidene.

    1. Takk for din tilbakemelding! Det er leit å høre at du synes at den nye bloggen er blitt upersonlig, for innholdet er jo akkurat det samme. Tar med meg innspillet ditt i den videre prosessen.

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste