Jeg vil fra og med i dag og i ca. 4 uker fremover gjennomføre en brukervennlighetsundersøkelse her på bloggen. Formålet med undersøkelsen er å få et overblikk over hva dere synes er bra med den nye nettsiden, og hva jeg må jobbe mer med for å gjøre siden enda bedre. Jeg håper derfor at du vil delta og si din ærlige mening. Jeg har tidligere gjennomført tilsvarende brukervennlighetsundersøkelser, noe som har vært svært nyttig for meg i mitt arbeid med bloggen, både ift innhold, men også design og funksjonalitet. Av de som deltar vil jeg trekke en vinner som får en signert utgave av min siste kokebok TRINE INVITERER og mitt nye forkle. I tillegg trekker jeg 5 vinnere som får et Trines matblogg – kjøkkenhåndkle.

Den nye nettsiden ble lansert den 4. desember 2017 – med nytt oppsett, nytt design og noen nye funksjoner. Siden den gang har jeg inngått avtale med ny utvikler som har overtatt prosjektet og som i skrivende stund er i gang med noen mindre endringer. Vi er med andre ord allerede i gang med versjon 2, men den vi først bli ferdigstilt etter at jeg har fått tilbakemeldinger fra dere lesere.

 

Undersøkelsen skal “sprette” opp av seg selv når du klikker deg inn på Trines matblogg. Hvis ikke kan du gå inn via denne lenken og avgi dine svar. Jeg er veldig spent på å høre hva du synes, – hva synes du er bra og hva kan bli bedre? I tillegg har jeg lagt inn to spørsmål knyttet til samarbeidet med MENY. Jeg håper at du avser to minutter og blir med og gir din tilbakemelding – som utelukkende har som formål å gjøre Trines matblogg enda bedre!

Undersøkelsen gjennomføres i samarbeid med Userneeds. Du kan lese Userneeds personvernerklæring her.

Skriv ut English READ IN ENGLISH
hits

Min Handleliste

Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.