I forbindelse med redesignet av nettsiden min har jeg ønsket en ny visuell profil til bruk i hele virksomheten min. Det har jeg endelig fått, med god hjelp av flinke og kreative Anette i ADesign Studio. Hun har laget en kjempefin visuell profil til meg, som ligger til grunn for blant annet den nye nettsiden og den nye kokeboken min. Jeg er kjempefornøyd med den visuelle profilen og designelementene, og familie og venner er samstemte – «Dette er så deg, Trine!» Vil du ta en liten sniktitt?

Anette har laget en kjempefin logo, som skal benyttes på bloggen og YouTube-kanalen min. Ikonet i logoen er ett av flere designelementer som går igjen på alle mine plattformer.

Ikonene benyttes blant annet i submarks, som symboler i oppskrifter og for å angi kategorier.

Det er også laget en fargepalett som benyttes på fonter, designelementer og ulike bokser/knapper på den nye nettsiden. Jeg elsker disse fargene, alene og sammen!

Fine fonter har jeg også fått, med Lato og Raleway i hovedrollen.

Den nye nettsiden (med nye og spennende funksjoner, i tillegg til det nye designet) er fortsatt under teknisk utvikling og skal etter planen lanseres i siste halvdel av august. Gleder meg veldig til å vise det frem!

Med Anettes visuelle profil som utgangspunkt laget designeren i Cappelen Damm et kjempefint design av «Trine inviterer«, med de samme ikonene og fargepalett som på den nye nettsiden, og delvis med de samme fontene. Jeg er så fornøyd med resultatet! Boken vil være i salg fra begynnelsen av september.

Til lanseringen av den nye kokeboken min har vi fått laget ballonger og praktiske handlenett med de nye designelementene. I tillegg har jeg fått laget forklær til eget bruk med submark på.

Jeg gleder meg veldig til å få «rullet» ut den nye visuelle profilen på alle mine plattformer!

Hva synes du?

Skriv ut English READ IN ENGLISH
    1. De er dessverre ikke for salg, i alle fall ikke foreløpig. Men vil bli gitt bort på giveaway, lanseringsfest ol. 🙂

  1. Veldig fin, ryddig og smakfull profil! Gratulerer! Håper at handlenettene blir å gå tak i etter hvert, falt særlig for det nederste med ikonene.

    1. Takk for det! Er veldig fornøyd selv også! Handlenettene er foreløpig ikke for salg. De vi har bestilt opp for lanseringen har en side med logo og en med ikoner.

  2. Vi har foreløpig kun kjøpt inn bærenett for lanseringsarrangementer ol, så har ikke for salg – i alle fall ikke foreløpig.

  3. Hei!
    Kjempefint! Gleder meg til handlelistefunksjonen er på plass. Vår familie trenger litt mer struktur på middagsplanleggng og innkjøp, så dette skal bli moro å teste ut. Når og hvor skjer boklanseringen?

  4. Gleder meg veldig til å få funksjonen «Legg til i favoritter» – den har jeg savnet. Forøvrig veldig lekker grafisk profil 🙂

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste