Her er mitt forslag til en enkel og smakfull treretters påskemeny. Klikk på bildene for å komme til oppskriftene.

 

# FORRETT #

Vi starter med rillette med ørret og rugbrødchips, og gjerne med deilige bobler i glasset.

#HOVEDRETT #

Til hovedrett velger jeg gratinert lammestek med ovnsbakte rotgrønnsaker og rødvinsaus.

# DESSERT #

Som en søt avslutning passer det godt med panna cotta med bringebær- og appelsinsalat.

# VINTIPS? #

Ta med deg menyen på Vinmonopolet og be om tips der. Si hva slags vin du vanligvis foretrekker og du vil da forhåpentligvis få tips som både matcher rettene og dine preferanser. Der får du også tips om alkoholfrie alternativer.

 

VELBEKOMME!

 

Ta gjerne også en titt på de øvrige menyene i serien «månedens treretters«. Ellers finnes det allerede mange gode tips under kategorien «meny«. 

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste