ENDELIG!

Endelig er den nye nettsiden min klar for publisering – en dag jeg har sett frem til leeenge! Jeg har jobbet dag og natt de siste månedene med å følge opp prosjektet, teste funksjonalitet og oppdatere tekster og innhold. Nå kan jeg endelig vise frem nettsiden til dere også – er så spent på å høre hva dere synes!

 

Det som er nytt på den nye nettsiden er selvsagt designet, men først og fremst en masse praktiske og spennende funksjoner. Her kan du lagre og organisere favorittoppskriftene dine, samt planlegge innkjøp og måltider – og få ingrediensene levert hjem på døren. Innholdet er det samme som før, det er bare innpakkingen som er litt annerledes, og mulighetene er flere.

 

Vil du være med på en liten rundtur?

 

HJEM

HJEM-siden finner du nyhetssaker, de siste innleggene på bloggen, den siste ukemenyen, ukens favoritt/månedens treretters, et søkefelt og et utvalg av smakfulle oppskrifter knyttet til sesong og høytid.

 

NY SØKFUNKSJON

Du finner den nye søkefunksjonen på HJEM, litt nede på siden eller ved å klikke på forstørrelsesglasset på høyre side i hovedmenyen. Her kan du skrive inn navn på rett eller hvilke ingredienser du ønsker å benytte. Ta for eksempel en titt i kjøleskapet, skriv inn tilgjengelige råvarer og få oppskrifter med nettopp disse råvarene. En funksjon som kan være med å bidra til redusert matsvinn!

OPPSKRIFTER

Oppskriftene har også fått nytt design og vil etterhvert få en mer tydelig merking av blant annet vanskelighetsgrad, antall porsjoner og tidsbruk. Videre er det et eget ikon for TIPS hvor jeg legger inn tips som kan være til nytte i oppskriften, som for eksempel en video eller saker fra TIPS & TING, se nedenfor. (Dette gjelder kun oppskrifter publisert 1.1.11 eller senere. Alle oppskrifter er ikke oppdatert med tidsbruk ol. enda, kun de nyeste og mest populære, resten vil bli oppdatert etter hvert.)

Alle oppskrifter har også fått blå knapper med ulike funksjoner. Som du ser av knappene kan du legge oppskriftene i FAVORITTER, UKEMENY og HANDLELISTE/HANDLEKURV.

LAG DIN EGEN ”KOKEBOK”!

På den nye nettsiden får du nemlig muligheten til å lage din egen lille kokebok hvor du kan lagre, organisere og dele dine favorittoppskrifter, samt planlegge innkjøp og måltider. Klikk på feltet øverst i høyre hjørne «logg inn/registrering” og registrer deg med brukernavn/e-post og passord. Les mer om det her.

 

Som pålogget bruker kan du merke, lagre og organisere dine favorittoppskrifter. Les mer om det her.

Du kan planlegge og lagre dine ukemenyer. Les mer om det her.

Og du kan lage og skrive ut handlelister. Les mer om det her.

 

 

Les mer om hvordan du oppretter en bruker og kommer i gang med disse funksjonene her.

 

LAG DIN EGEN «MATKASSE» – KJØP INGREDIENSENE PÅ MENY.NO

Jeg er veldig stolt av å kunne fortelle at jeg har inngått et samarbeid med MENY som innebærer at du kan bestille og få levert ingredienser til oppskriftene mine hjem på døren fra meny.no, eller hente dem på et hentepunkt. Nå kan du med andre ord sette sammen din egen «matkasse» etter smak og behag basert helt eller delvis på mine oppskrifter. Funksjoner som MINE FAVORITTER og MIN UKEMENY vil være gode verktøy i planleggingen. Du kan selvsagt «klikke ut» ingredienser du har fra før, eller velge alternative ingredienser – og du kan legge til det du ellers også trenger av brød, pålegg og andre dagligvarer. Med noen tastetrykk er middagsmenyen for de kommende dagene klar – og dagligvarene på vei hjem til deg. Du kan lese mer om samarbeidet her.

 

UKEMENYEN

Ukemenyen har også fått en liten ”makeover”, se her.

TIPS & TING

Den gamle nedtrekksmenyen med TIPS & TING har fått nytt design, og jeg gleder meg til å fylle på med flere tips og råd etter hvert. Sjekk for eksempel ut baketipsene mine her.

 

FAQ

Jeg får mange spørsmål fra dere lesere, og mange går igjen – se her i hovedmenyen. Her finner dere spørsmålene som går igjen.

 

I MEDIA

De fleste mediasakene er blitt samlet under fanen I MEDIA, som du finner nederst på siden. Dette er jammen en fantastisk reise!

 

NYHETSBREV

Med den nye nettsiden blir det slutt på automatisk utsending av innlegg pr. epost, men jeg vi i stedet tilby et ukentlig nyhetsbrev. Mottakere av tidligere nyhetsbrev vil automatisk motta de nye nyhetsbrevene. Ønsker du å abonnere på nyhetsbrev kan du registrere deg i skjemaet nederst på nettsiden. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet (se link nederst i nyhetsbrevet).

 

ANNEN NYTTIG INFO

Ta gjerne også en titt på øvrig informasjon nederst på siden, PERSONVERN, OPPHAVSRETT, BRUKERVILKÅR og BRUKERVEILEDNING.

 

Jeg håper den nye siden faller i smak! Jeg gleder meg i alle fall veldig til å jobbe videre med de nye mulighetene den nye nettsiden har gitt meg – og gleder meg masse til snart å kunne lage mat og fotografere igjen, for det har det blitt lite tid til den siste tiden!

 

Takk til alle som har bistått meg på veien, og en spesiell takk til Anette i ADesign Studio (som står bak min nye visuelle profil og som har designet deler av siden for meg), til Tore & Thomas i Adlink Media – og ikke minst min kjære Viggo!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Så kjempefin ny side! Så lett å søke på oppskrifter. Jeg bruker oppskriftene dine omtrent daglig og nå kan jeg få bedre orden på de jeg bruker. Veldig bra!
    Hilsen Olaug Brit

  2. Gratulerer så mye med ny hjemmeside! Den har utviklet seg fra å være en blogg, til å bli et ressurssenter. Hurra!

  3. Flott med ny hjemmeside, men med Chrome på ipad så tar menyen øverst så stor plass at det er liten plass igjen til resten av teksten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste