REKLAME FOR EGEN BOK

HURRA, endelig er den nye kokeboken min TRINE INVITERER her! Og det kjennes veldig bra! Det er noe helt spesielt å få sin egen bok i hendene for aller første gang, selv om det er bok nummer tre!

 

I år er det 10 år siden jeg begynte å blogge, og det feirer jeg blant annet med denne boken! Jeg inviterer deg herved med på feiringen – for verken bloggen eller bøkene hadde vært til, hadde det ikke vært for leserne mine! I TRINE INVITERER, som har undertittelen «Menyer til hverdag og fest», finner du i overkant av 90 oppskrifter hvor de aller fleste er nye og ikke publisert på bloggen tidligere.

Her byr jeg på alt fra brunsj, lunsj, hverdagsfestmiddager, til pizza, tex-mex, 7 festmenyer (fra det enkle til det mer avanserte) og deilige oppskrifter til sommerfesten. Jeg ønsker å senke terskelen for å invitere gjester. Det må ikke alltid være så fint og avansert – og uformelle og lite planlagte besøk er ofte vel så koselige som de mer formelle. I denne boken får du oppskrifter til både formelle og uformelle anledninger, og med på kjøpet får du også tips om hva du kan forberede på forhånd og hva som bør vente til rett før servering. Her er en liten smakebit.

TRINE INVITERER skal også feires med lanseringsfest TIRSDAG 12. SEPTEMBER kl. 18 i Cappelen Damms lokaler i Akersgaten 47/49 i Oslo. Samtidig skal vi også feire bloggens 10 års jubileum! Her blir det servert bobler, fine goodiebags til de 150 første som kommer, bokbad, sang av Morten Remberg, det serveres smakebiter fra en av menyene i boken og kake, selvsagt. Det blir også utlodning av forklær med den nye logoen min på – og det blir selvsagt muligheter til å kjøpe boken og få den signert (eller ta med din egen hvis du allerede har kjøpt den). Jeg gleder meg!

TRINE INVITERER skal nå være å få kjøpt i de fleste bokhandler og nettbutikker. Bestill den gjerne HER for kr. 350, til maksimal rabatt og fritt levert hjem til deg.

 

Jeg håper boken faller i smak!

Skriv ut English READ IN ENGLISH
    1. Nei, etter hva jeg kan huske er det kun en rett, en suppe hvor pasta er en av mange ingredienser, og hvor pastaen kan sløyfes hvis man ønsker det. Er det så mange pastaretter i de andre bøkene mine da? 😉

  1. Hei, Når kommer de nye nettsidene? Er veldig spent på søkefunksjonen med ingredienser og at man kan lagre favorittoppskriftene! Gleder meg!

    1. Den nye nettsiden er dessverre ytterligere forsinket. Hvis alt går etter planen begynner vi å teste i løpet av neste uke, og så får vi se hva testingen bringer. Gleder meg jeg også. 🙂

  2. Gratulera så mye med din nye bok, den skal hjem til meg for inspirasjon og bruk. Pastaretter finner jeg fantastisk og skulle gjerne hatt flere, så smaken er som baken.

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste