Året 2017 – og Trines matbloggs 10-årsjubileumsår – er straks historie og det er på tide med et tilbakeblikk på nok et fantastisk, men også ganske arbeidskrevende matbloggerår.

 

Bloggen har i løpet av dette året blitt oppdatert jevnlig, jeg har holdt foredrag, skrevet artikler, deltatt i juryarbeid og delt ut priser, for å nevne noe. Men, det er to ting som har lagt beslag på mesteparten av min tid (og fritid) dette året, og det er arbeidet med min nye kokebok Trine inviterer som ble lansert 4. september – og ikke minst har jeg jobbet mye med den nye nettsiden min som ble lansert 4. desember. Den nye nettsiden har masse ny funksjonalitet, som for eksempel at leserne kan opprette en profil for å lagre egne favoritter og lage egne ukemenyer – og ikke minst få levert matvarer hjem på døren. Jeg gleder meg veldig til å videreutvikle siden videre i 2018.

 

2017 var også året jeg fikk en ny visuell profil, som nå er implementert både på nettsiden og i andre SOME-kanaler, i Trine inviterer og ellers. Du kan lese mer om den visuelle profilen min her.

 

I løpet av 2017 har Trines matblogg hatt høyt og jevnt besøk, og har ligget i toppsjiktet på Blogglisten gjennom hele året. Noen oppskrifter er selvsagt mer populære enn andre – ta en titt på de 15 mest populære her.

 

Matbloggen og jeg har også blitt en del omtalt i media i år, ta en titt her hvor du finner alle mediasakene samlet. Nettavisen kåret sommeren 2017 de 25 mest innflytelsesrike på internett i Norge, og der dukket jammen matbloggeren opp, les mer her.

 

Bøkene mine har solgt godt også i år, og de er nå trykket opp i et opplag på ca. 360 000 eksemplarer til sammen! Den nye kokeboken min Trine inviterer ble godt mottatt og fikk gode anmeldelser (se blant annet anmeldelsene til VG og Hobbykokken). Det er også gøy å registrere at de to første kokebøkene mine fortsatt selger bra, og Trines mat ligger faktisk på førsteplass over mest solgte kokebøker de siste 10 år, mens Trines mat 2 ligger på tredjeplass! Se hele oversikten her.

 

2017 har også tatt meg med på fine matreiser til både Marrakech og Aix en Provence/Cassis. Nye, spennende reiser står på programmet i 2018, til Torino (fullbooket) og Lisboa (under planlegging).

 

Dette er et kjapt, lite sammendrag av et aktivt, morsomt, begivenhetsrikt og veldig arbeidskrevende matbloggerår. Jeg føler meg utrolig priviligert som får muligheten til å jobbe med det jeg liker aller best, nemlig lage mat, fotografere og skrive. Jeg vil i denne sammenheng også takke AdlinkMedia, Cappelen Damm, Anette i ADesign Studio, MENY, annonsører og øvrige samarbeidsparter i 2017 som har bidratt til å gjøre dette mulig!

 

Bloggen har imidlertid ikke vært det den er uten dere lesere. Jeg vil derfor takke dere for alle hyggelige eposter, tilbakemeldinger, innspill, kommentarer, stemmer og heiarop dere har gitt meg i dette året! Alle disse tilbakemeldingene er en viktig motivasjonsfaktor og inspirasjon for meg. Tiden rekker dessverre ikke til til å svare hver enkelt av dere, men dere skal vite at jeg gjør så godt jeg kan! Jeg håper dere blir med videre også, for i 2018 har jeg mye godt på gang!

Takk for et fantastisk 2017! Jeg ønsker dere samtidig et GODT NYTT ÅR!

 

Foto: Mona Nordøy

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste