I dag er det 11 år siden jeg opprettet Trines matblogg. Tenk, 11 år siden jeg for første gang kom over en matblogg på det store internettet! «Lag din egen blogg» sto det øverst i høyre hjørne. Isteden for å legge meg, som jeg egentlig burde ha gjort, klikket jeg meg inn og plutselig var jeg i full gang med å lage min egen blogg. Jeg ga den navnet «Trines mektige matblogg», og kort tid etter publiserte jeg min første oppskrift. Dette var begynnelsen på en lang og fantastisk reise som matbloggen etter hvert skulle ta meg med på, og det var her jeg la grunnstenen for det som etter hvert skulle bli levebrødet mitt. Du kan lese mer om den fantastiske «reisen» min i det jeg skrev i forbindelse med 10-årsjubileet her, og hvilke vurderinger, valg og prioriteringer jeg har gjort på denne reisen.

 

Jeg ser tilbake på et hektisk og ganske slitsomt 10-årsjubileumsår. Jeg skal ikke legge skjul på at arbeidet med å følge opp den nye nettsiden har vært svært krevende, i tillegg til å skrive bok og prøve å ha en jevn produksjon på bloggen. Jeg har brukt betraktelig mer tid foran skjermen, enn i Matverkstedet. Det har blitt mange sene kvelder og jeg har nesten ikke hatt fritid og ferie. Den nye nettsiden ble endelig lansert for en måned siden, men den krever fortsatt mye i form av testing, tilbakemeldinger til utvikler, brukerstøtte og ikke minst gjennomgang og redigering av de mer enn 2000 oppskriftene som er på bloggen.

 

Men, nå ser jeg lyset i den andre siden av tunnelen, og muligheter til å slippe kreativiteten og matgleden løs i Matverkstedet igjen, snart. Ja, det har vært et krevende år, men samtidig har jeg lagt et godt grunnlag for mange fine matbloggerår fremover. Jeg er også veldig fornøyd med avtalen med MENY, som gjør at jeg i fremtiden ikke trenger å påta meg så mange «sponsede» innlegg, og i enda større grad kan prioritere «egne» innlegg og prosjekter.

 

Så i dag logger jeg helt av og feirer 11 år som matblogger med bobler og fredagspizza – og ser frem til mange spennende og kreative matbloggerår fremover! Jeg håper du blir med videre også!

PS. Klikk på ett av bildene for å komme til kakeoppskriften.

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Gratulerer med dine 11 år!
  Du er en inspirator, og blandt mine venner omtaler jeg deg som «Trine-min venn». Jeg finner alltid en oppskrift hos deg, oppskrifter som er lettfattelige og så vidt jeg kan huske har jeg alltid fått vellykket resultat!
  Hvilken kake er det du har med på bildet?

  1. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Klikk på ett av bildene, så kommer du til kakeoppskriften. 🙂

 2. Hei. Lurte på den nye søke motoren. Er den også slik at du kan se hva slags ingredienser som ofte blir søkt etter, slik at du da evt kan lage fler eller nye retter med disse ?

 3. MMM.. man blir jo rett og slett bare sulten av å se på bildene.. 😉

  ser utrolig godt ut. 😉

  mvh
  Ronny

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Min Handleliste