I går kveld gikk Vixen Influencer Awards av stabelen, og jammen ble det en pris på meg i år! Jeg vant prisen for Årets business 2017! Og det er stor stas, for i 2017 måtte jeg bruke (alt for) mye tid på testing og oppfølgning av den nye nettsiden, samt at jeg laget min tredje kokebok «Trine inviterer», og det ble derfor ikke så mye tid til å blogge om mat som jeg hadde ønsket. Men selv om det ikke var så mye aktivitet på bloggen, så jobbet jeg altså mer enn noen gang for å legge et godt grunnlag for min videre bloggvirksomhet – og da varmer en slik pris ekstra, ekstra godt!

 

Tusen takk til alle dere som har nominert meg og stemt meg frem til finalen, og takk til juryen som valgte meg. Jeg vil også rette en takk til forlaget mitt Cappelen Damm og til bloggnettverket mitt i Adlink Media, som er viktige, hyggelige og konstruktive støttespillere i mitt virke som forfatter og matblogger.

 

Jeg var også nominert i kategoriene Mat og Årets influencer, men her var det Ida Gran Jansen og Ulrikke Falch (prisen ble ikke delt ut) som gikk helt til topps.

 

Les mer og se intervju med meg her (nederst i artikkelen).

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste