I forbindelse med 10 års jubileet som matblogger og lansering av den nye kokeboken min Trine inviterer fikk jeg laget forklær og bærenett med den nye logoen min. Nå er det jo enda mer å feire med lansering av ny nettside, og i den forbindelse gir jeg bort 3 forklær (lys blå eller mørk blå) og 3 bærenett til 3 av mine lesere.

 

Dersom du har lyst til å være med i trekningen kan du skrive en kommentar i kommentarfeltet til dette innlegget innen søndag 17. desember kl. 20, og da vi jeg gjerne at du samtidig svarer på følgende:

 • Har du en favorittrett på Trines matblogg?
 • Hvilke oppskrifter ønsker du mer av i 2018?

(Dersom du ikke har kommentert på bloggen tidligere må jeg godkjenne kommentaren din før den blir synlig på bloggen.)

De 3 vinnerne trekkes søndag kveld og får beskjed samme kveld.

 

Oppdatert søndag kveld:

Nå er de tre vinnerene trukket – gratulerer til Randi, Margunn og Kathrin! Til alle dere andre vil jeg takke for mange gode tilbakemeldinger og ikke minst var det veldig nyttig å høre hvilke oppskrifter dere ønsker mer av i 2018. Raskt oppsummert ønsker dere at jeg skal fortsette å legge ut varierte oppskrifter til hverdag og til fest, men siden det er mest hverdager ønsker dere mest fokus på kjappe og sunne retter i hverdagen, supper, gryteretter, fiskeretter og mer vegetar. Og det skal det bli!

 

Det er flinke Anette i ADesign Studio som står bak den nye visuelle profilen min og som har designet disse produktene. 

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. 1)Jeg elsker pizzaoppskriftene dine. Da spesielt den med Chorizo, paprika og chili Er en stor pizza-fan og dine er noen av de beste jeg har smakt

  2) ønsker meg mer vegetar og litt eksotisk mat

  1. Jeg liker mange av dine oppskrifter.
   Spesielt torsk og brødoppskriftene.

   Kunne tenkt meg flere oppskrifter på brød,Chutneney, og kylling..
   Vanskelig med en favoritt;men torsk med erterpure,bacon mm likte

   jeg veldig godt!

   1. Jeg har blitt veldig glad i gjærbakst oppskriftene dine, de er fantastiske 🙂
    Ønsker meg mer av enkle og raske, sunne middager.
    Forkle hadde passet meg supert, da jeg til stadighet søler på meg under matlagingen.

   2. Bloggen din har hjulpet meg ut av mang en knipe. Elsker torsk m Chorizo, sataymarinert kylling og mange flere. Ripsgeleen har lekre bilder! Familien hadde ledd hvis jeg dukket opp med et forkle fra deg. Forstår ikke helt min begeistring 🙂

 2. Min favorittoppskrift må nok bli thaisuppe med kylling og red curry, den er så god!

  Jeg ønsker meg flere gode suppeoppskrifter!

 3. Jeg elsker bloggen din! Min favoritt er kylling og chorizo i form med rotgrønnsaker liker best enkle, gode oppskrifter i hverdagen, så gjerne enda mer god enkel middagsmat! God jul

 4. Flotte nett og forklær. Gratulerer med ny side. Masse godt, men jeg baker Eltefritt landbrød med havregryn nesten hver dag. Nydelig og lettvint

 5. Pizzarettene, men oftest inne på søt gjærbakst. Særlig kanelsnurrene, de er knallgode 🙂
  Ønsker mer av supper.

 6. Jeg er veldig glad i fiskeoppskriftene. Fiskemiddagene blir alltid vellykket. Min favoritt er nok Torsk med sellerirotmos og balsamicoløk. Vanvittig godt!
  Jeg har de to første bøkene.

  Jeg er ikke så vant med vegetarretter, men hadde satt pris på flere slike oppskrifter for å få inspirasjon.

 7. Jeg elsker alle oppskriftene dine, men gulrotkaka fra R.O.O.M. er nok en av favorittene. Ønsker meg flere fiskeoppskrifter av forskjellig slag!

 8. *Jeg er glad jeg fant oppskriften din på focaccia i langpanne, den har jeg brukt i mange år og til mange anledninger.
  * Flere vegetarretter for vanlige hverdager hadde vært kjekt!

 9. Gratulerer med jubileet!

  * Min favorittrett er reinsdyrstek med portvinsaus, småløk og rotfruktgrateng
  * Ønsker flere asiatiske matretter

  God jul!
  Mvh
  Lotta

 10. Jeg er glad i de forskjellige suppene, Thai suppe m red curry bl.a, så er jeg Extra glad i dine brødoppskrifter. Jeg koser meg med å lese kokebøkene dine, selv om jeg ikke skal lage noe akkurat da. Synes du har masse å velge mellom, og kan ikke si jeg savner noe. Liker å prøve nye brødoppskrifter og nye metoder. Hva med flere enkle gryteretter med brødtips til? Takk for en ny fin enklere blogg

 11. Elsker suppen m chorizo,kikerter og chili! En av mange favoritter…
  Veldig glad i fisk da så gjerne enda flere fisketips.. eller gryter i ovnen elsker selvgjort mat… og veldig glad i ring i lefse/wrap

  1. Jeg liker best dine oppskrifter med gjær, spesielt foccacia med kalamata oliver. Begynner aldri å lage noe nytt uten å se i matbloggen din.
   I 2018 vil jeg lese mer om små retter som kan serveres som meze eller tapas.

 12. Blir oftest oppskrifter med sin eller kylling, men favoritten er nok chili con carne
  Tror ikke jeg savner oppskrifter på noe jeg…

 13. Hadde vært fantastisk med et forkle. Taco-krydderet er en suksess hos oss. Både til eget bruk og i gavekurver! Elsker også foccacia i langpanne. Suveren enkel og god på smak, og ikke minst høy og luftig!

 14. Har prøvd mange av oppskriftene dine, og alt har blitt smakfullt og vellykket.
  Lykke til videre med bloggen
  Mvh Heidi

 15. Boeuf bourgignon! Den skal også brukes nyttårsaften 🙂 Pluss sjokoladefondanten!
  Kunne ønsket meg mer fiskeretter.

 16. Jeg leter ofte i dine oppskrifter etter spiselige gaver. Jeg har funnet mye godt som har falt i smak hos de som har fått en gave eller flere.
  Jeg ønsker meg enda flere oppskrifter av den sorten.

 17. 1. Det er nesten umulig å velge en favoritt fordi du har så utrolig mye gode oppskrifter! Men tror det må bli en fiske-rett; enten Torsk m/nøttelokk, eller fiskegrateng m/basilikum! 2. Fortsette å legge ut ukemenyer- veldig inspirerende og lett å velge middager! Bruker den hver uke!

 18. kyllingsuppe er min desidert største favoritt, den er alltid utgangspunktet mitt, selv om jeg nå kan driste meg til å eksprimentete litt selv også ut over oppskriften. Og kanskje er det det jeg ønsker av 2018. «Basis-oppskrifter» med alternative tilsetninger alt etter hva man liker/tåler.

  Ellers er det alltid hit jeg søker når jeg trenger inspirasjon til kjedelige mandags-middager og gjestelag med høy boble-faktor. Kanskje 2018 også skal innebære flere ukjedelige lunch-alternativer..?

 19. Favoritten er søt gjærbakst. Har aldri hatt bedre boller, kanelsnurrer og nå sist: juleknuter(som i følge ungene var syykt gode) etter at jeg begynte å bruke oppskriften din

  Jeg er veldig glad i gryteretter, gjerne der kjøtt og grønnsaker er kokt sammen i timesvis med spennende krydder. Spesielt med smaker fra Asia eller Afrika. Håper på flere spennende oppskrifter der.
  Ellers vil jeg takke for en superfin blogg, en av de få jeg følger, og ønske deg og din familie en god jul
  Hilsen din navnesøster

 20. Har fulgt bloggen din i flere år og bruker mange av dine oppskrifter. Foccasia i stor langpanne er fast hos oss. Nå i senere tid er det eltefrie brød. Flott video på YouTube hvis noen er usikker på fremgangsmåte all julebakst i år er fra din side.

 21. Jeg har ingen favorittrett. Jeg bruker bloggen din til å finne inspirasjon til kaker og jeg har brukt flere av oppskriftene dine, bl. a nå til jul da jeg har laget marengs med sjokolade i. Jeg elsker å bake :).
  Jeg er gald i gjærbakst, så flere oppskrifter og varianter innenfor dette feltet hadde vært supert. Ellers liker jeg å bake sjokoladekaker, så litt nye smaks sammensettinger her hadde vært spennende.

 22. Bruker oppskriftsbøkene flittig. Kanelsnurrene er en favoritt til store og små. Ellers er kalkun med appelsinsausen en del av julens mat. Ønsker flere oppskritifter på familiemiddager.

 23. Vanskelig å velge en favoritt, men kanskje kanelsnurrene…? Hva jeg ønsker mer av…hmmm Tapasretter/fingermat. Ønsker gjerne lyseblått om jeg blir den heldige

 24. Tror min favoritt rett er Chilikylling med chorizo, sitron og paprika

  Ukemenyer er til stor hjelp i en travel hverdag

 25. Jeg greier ikke å velge ut noen favoritter av dine oppskrifter Alt jeg har laget har vært veldig veldig godt⭐️ Tusen takk for gode oppskrifter

 26. Her likar vi godt middagsretten «Laks med mango- og avokadosalat».

  Eg likar godt å bake, så eg er inne og prøver det meste av kakeoppskriftene dine. Om det kjem fleire oppskrifter der, så kjem eg nok til å prøve dei.

 27. – Favoritten er vegetarlasagne m feta og spinat❤️
  – Jeg ønsker meg fler vegetaroppskrifter

  Ellers har mine favoritter smittet over på andre og flere venninner har fått bøkene i gave

 28. Vi er veldig glade i de forskjellige torskeoppskriftene dine! Ettersom jeg har laget mye god mat fra bloggen din, viser vekten nå flere kilo for mye Så jeg ønsker meg flere lett-oppskrifter! God jul til deg og dine

 29. Jeg liker veldig godt pannestekt torsk med chorizosmør.
  Til jul lager vi alltid de gode biscottiene.
  Hadde vært veldig kjekt med flere bakst/dessert oppskrifter med mindre sukker i.

 30. Ja takk. Jeg liker mye, men en gjenganger er din pasta puttanesca. Heg ønsker flere kjappe oppskrifter som også barna kan spise . God jul

 31. Hjemmelaget tacokrydder er en hit, og familie og venner etterspør. Liker godt ukesmenyene ☺

 32. 1) Burrito med Chilikylling og Hvitløksdressing og polarbrød

  2)Dessert oppskrifter ‘ middag og baking

 33. Kanelsnurrer er nok favoritten 🙂
  Er generelt veldig glad i og fornøyd med bloggen din og oppskriftene, så fortsett slik

 34. Jeg har mange favoritter. Blant annet kyllingsuppe med eple, karri og ingefær samt kanelboller.
  Jeg ønsker flere oppskrifter på enkle middagsretter som man kan ty til i en travel hverdag!

 35. Favorittoppskriften min er skrei med chorizo, spinat, asparges og potetmos Er stor fan av hverdagslige middagsretter som er kjappe og som bruker opp det man jar i kjøleskapet Er veldoig fornøyd med både blogg og kokebøkene dine

 36. En av mange favoritter er indisk kyllingsuppe.

  Savner ikke noe spesielt, men kanskje mer gjærbakst?

  Bøkene er god inspirasjonskilde i en hektisk hverdag, tusen takk!

 37. Pepperkakene dine, torsk med Chorizo, tikka masala.. listen fortsetter i det uendelige! Ønsker gjerne flere vegetarisk oppskrifter 🙂

 38. Hei! Etter at jeg testet knekkebrødoppskriften din som står i den første boken, så orker jeg ikke spise kjøpe-knekkebrød så nå må jeg lage ny porsjon hver gang det er tomt. Og jeg spiser knekkebrødene til frokost hver dag! De er supergode 🙂

  I går savnet jeg oppskrift på sirupsnipper fra deg, men ellers kunne jeg tenke meg flere gode middagsretter som f.eks. Indisk kylling med raita som jeg har laget mange ganger. Med nanbrødene, de blir helt annerledes enn de man får i butikken! Så gode!

  Tusen takk for gode og enkle oppskrifter!

  Mvh Åshild

 39. Favoritt: pizza og boller
  Ønsker mer: raske, barnevennlige middager ☺️
  Ønsker aller mest: forkle eller handlenett; Superfine!!

 40. Har foreløpig til gode å lage en av dine oppskrifter uten at det blir godt. Om du fortsetter i 2018 med lettfattelige, godt forklarte fremgangsmåter, rene smaker og helt «ordinære» ingredienser, kan det ikke annet enn å bli suksess Å trekke frem en bestemt oppskrift er vanskelig, men siden vi nå går inn i julehøytiden kom jeg til å tenke på kalkunfilet med appelsinchilisaus

 41. Balsamicotorsk – og tandoori! Jeg ønsker meg mer fiskeoppskrifter – da helst med hvit fisk, og kanskje også flere forretter av fisk. Kamskjell, kanskje?

 42. Favorittoppskriften? Det er jammen ikke lett! Det er mange det! Vegetar lasagnen (den serverte jeg senest i forening igår), laks med spinat, grytebrødene,andebryst med appelsinsaus…. Kokebøkene dine eller bloggen din blir flittig brukt – flere ganger i uken!

 43. Har mange favoritter, men eltefritt firkornbrød er oppskriften jeg bruker oftest – blir alltid vellykket! Koser meg med alle de tre bøkene. Supert med tips om vegetarvarianter av rettene, gjerne mer av det!

 44. Jeg er ingen gjærbaker – men jammen med klarte jeg kanelsnurrene dine med hell!! Ellers er satay spydene en favoritt her i heimen!
  Ønsker mer hverdagsretter som er kjappe og sunne – vil se mot et sunnere og gladere 2018 🙂 Men må tilføye at forkle og nett hadde kledd min mesterkokkerinne Camilla Nordhagen som har kokkelert det meste som er i dine bøker 🙂 Hadde vært kos å gi i gave ❤️
  God jul til deg og dine!

 45. Akkurat nå er nok chili sin carne med søtpotet favoritten. Har laget litt ekstra store porsjoner og lagt restene i fryseren. De har vært veldig greit å kunne ta opp nå i eksamenstiden.

  I 2018 ønsker jeg litt flere vegetaroppskrifter

 46. Indisk kyllingsuppe med eple, bollene, biscottiene, tomatsuppe med gulrot og chili, ovnsrett med kylling, eple, bacon og balsamicoeddik for å nevne noen favoritter. Familien trenger deg
  Ønsker meg mer fisk og skalldyr.

 47. Fiskesuppen din er magisk og en fast rett her hjemme. Til og med 2åringen knasker i seg fennikel og sellerirot. Nå er jeg ikke redd for fisk lenger. Men kunne tenke meg flere enkle fiskeoppskrifter.

 48. Lasagne til mafian er min favoritt. Pepperkakedeigen var også en suksess- veldig god på smak og enkel å kjevle ut.

 49. Jeg E L S K E R linseblandingen i retten som heter Pannestekt torsk med spicy soyasmør og linser! Har servert den linseblandinga ved flere anledninger, og alle digger den! Til og med mormor på 96!☺ Jeg ønsker å lære mer om hvordan jeg kan steke verdens beste biff! Både i stekepanne og i ovn☺ en liten biffskole der altså

 50. Her i huset er mannen min nesten like glad i deg som meg. For han elsker maten jeg serverer og er imponert over hvor mange av rettene som kommer fra din blogg. Det hadde vært morsomt å severt den i lyseblått Trineforkle.

  Vanskelig å plukke ut en favoritt, men vi tester alltid ut månedens 3-retters. Holder en knapp på den italienske med pasta lemone og vitello tonata.

  Gjerne mer italiensk i 2018.

 51. Hver uke er jeg innom bloggen din for å få inspirasjon til vår egen ukemeny. Fantastiske oppskrifter som også ungene i heimen her elsker. Bolleoppskriften er vel den jeg er mest glad i. Alltid vellykkede boller❤️
  Fiskeoppskrifter kan det gjerne komme enda mer av. Eller en god oppskrift på kjøttpudding.

 52. Liker veldig godt mange av suppene dine! Bloggen din er så og si komplett, men en ordentlig god byggrynsalat ønsker jeg meg gjerne! Og generer oppskrifter med byggryn 🙂 supper, grøt, bakverk! (helst ikke byggris)

 53. Retten jeg har laget flest ganger og som da kan kalles favoritt må bli din vegetar-lasagne!

  Vil gjerne ha enda flere vegetarretter i 2018!

 54. Som småbarnsfar bruker jeg ofte de eltefrie oppskriftene på rundstykker og ciabatta. Da våkner mor i huset opp til nybakte rundstykker på lørdagene. 2åringen slår opp øynene kl 05.30 på morgenen, så da er vi i gang og sørger for frokosten Enkle middagsretter som man kan klargjøre kvelden i forveien ønsker vi oss
  Forkle/handlenett i mørkeblått ønsker vi oss

 55. Baker ofte kanelsnurrene! I år har jeg brukt oppskrifta på pepperkakene, den var kjempegod, både på smak og når de skulle bakes

 56. Ønsker meg forkle og nett. Har alle 3 bøkene. Lager alt fra bakverk til middagsretter, og alt er super godt. Favoritt er vanskelig, men gjærbaksten er himmelsk god, og lett deig å jobbe med.

  Vil gjerne ha mer tapasretter, og lunsjretter (både til stor og liten) i matpakken

 57. Du har gode oppskrifter på hverdagsmat.
  Jeg ønsker meg oppskrifter for oss med diabetes type 2.

 58. Jeg har ingen spesiell favorittoppskrift men bruker bloggen aktivt for å finne inspirasjon og nye spennende retter. Vi er en venninnegjeng som veldig ofte stiller med en rett eller en hel meny fra Trines Matblogg når vi møtes:) Er spesielt glad i småretter/salater og fiskeretter – finner alltid noe nytt og spennende å prøve og det faller bestandig i smak. Oppskriftene er veldig greie å følge. Forresten så er bolleoppskriften en favoritt – blir alltid luftige boller når jeg elter inn smøret tilslutt. Og grove rundstykker blir også flittig brukt;)

 59. Gratulerer med nytt lekkert design!
  Min favoritt er sjokolademarengs ( vepsebol). I 2018 ønsker jeg meg mer «alt-i-gryter» (one pot wonders) til travle hverdager.

 60. Alltid masse inspirasjon å finne til å prøve nytt!
  Gulrotkake ala ROOM og italienske kjøttboller i tomatsaus er noen av favorittene. Ønsker mer av fingermat og småretter.

 61. 1) Jeg elsker fiskegryten med torsk og tomat – den er laget MANGE ganger, og anbefalt til mange.
  2) Ønsker ny inspirasjon med flere gode suppeoppskrifter 😉

 62. Hei – sida har blitt flott!
  Favoritten er paien med spinat, soltørka tomat og feta.
  Mer av alle gode hverdagsmiddager og gjærbakst.

 63. Det er vanskelig å velge en favoritt men pizzaoppskriftene er flittig brukt
  Ønsker oppskrifter på ulike energibarer som er sunne og barnevennlige

 64. Favoritten min er forretten laks med ponzosaus og sesamfrø.
  Kanskje litt mere vilt oppskrifter, og kalv.

 65. Åå ja chillikyllingen har gjort mye for min mat og smaksinteresse. Du har inspirert meg og flere av mine venner/familie med gode smaker og enkle oppskrifter.

 66. Brownieskake med bringebær. Jeg kan tenke meg enda flere enkle og kjappe hverdagsretter:)

 67. Jeg ønsker meg et flott forkle når jeg baker mange av de flotte oppskriftene på bloggen eller i kokebøkerne.

 68. 1: Lasagne til mafiaen og thaisuppe med kylling og red curry

  2: Kanskje ukemenyer der man får brukt opp ingredienser i løpet av uka, så det blir minst mulig svinn av grønnsaker f.eks.

 69. Elsker pasta med chilireker og ikke minst Laks med pasta og norzola saus. Begge er enkle hverdagsretter som er med sjømat
  Jeg vil ha flere enkle fisk/sjømat retter som smaker like godt som de over…
  Må også si at retter som man setter i ovnen er geniale, som med torsk og kylling.

 70. Dine suppeoppskrifter er veldig gode. Den jeg lager oftest er den med chorizopølse og kikerter. Sissels grovbrød 2 bakes ofte, julebordet er kjempegodt… ..
  Veldig mye fristende altså.

 71. Det er vanskelig å velge ut en favoritt da alt jeg lager er godt. Men kyllinggryte med Chorizo , paprika og kikerter er blitt en av mange favoritter.Julebrødet må jeg også ha til jul. Savner egentlig ikke noe på bloggen. Lykke til videre og takk for gode oppskrifter .

 72. Du har mange gode oppskrifter, men kanelsnurrene, pizzaene, suppene og skinke- og chevrèrullene er spesielt gode.
  Ønsker flere oppskrifter på lettvinte hverdagsmiddag uten altfor mange ingredienser.
  Gratulerer emd jubileet!

 73. Gulrotkaken din, og vegatarlasagne er nok favoritter, men finnes stort sett alltid det jeg leter etter hos deg!!
  Ønsker gjerne enda flere spennende vegetarretter!:D

 74. Jeg har lest bloggen din siden 2009 og har mange oppskrifter jeg liker veldig godt. Bolleoppskriftene bruker jeg alltid og mannen min er blitt ekspert på pizzadeigen din. Jeg baker også eltefritt brød et par ganger i uka og bruker oppskriftene dine som inspirasjon.Vi har imponert gjester med flere av grytene sine og min favoritt er nok en med kylling og Chorizo.
  Jeg kunne tenke med klassiske sauseoppskrifter eller enda flere lekre kaker:)

 75. Hei Trine elsker oppskriftene dine og følger deg hver uke når du legger ut ukeplan delikate oppskrifter med masse ny inspirasjon og spennende smaker favoritten vår er thai suppe med kylling og red curry nydelig er den ønsker meg den nye boken din hvis jeg skulle være så heldig å vinne ønsker jeg lyseblått forkle

 76. Laks med mango og avokado er en favoritt. Enda flere gode oppskrifter med fisk hadde vært bra for inspirasjon til å øke inntak av fisk:)

 77. Du har verdens beste matblogg Trine, og jeg bruker den nesten daglig❣️ Vi har mange favoritter, men torsk med nøttelikk og sørpotetmos, kanelknuter og wok med biff og appelsinsaus er tre absolutte høydare. For neste år ønsker jeg meg flere vegetarretter. Og ja, jeg vil veldig gjerne ha både forkle og handlenett.

  Riktig god jul til deg og familien din❄️

 78. Liker veldig godt oppskriftene på kyllingrettene, pizza og focaccia 😉 vet ikke helt hva jeg ønsker mer av i 2018, men sikker på at du kommer med noe spennende! Absolutt favoritt❣️ God Jul

 79. Favorittrett er kylling cacciatora❤️
  Jeg ønsker enda flere spennende pastaretter. Og enkle fiskeretter til travle hverdager

 80. Det er så utrolig mange, gode oppskrifter å velge mellom. «Klassikeren» Hot Kyllingsuppe er alltid en suksess, og det er også focaccia i langpanne. Oppskrifter på kjappe og sunne hverdagsmiddager er alltid velkomne!

 81. Mange favoritter – kylling – og olivenlasagne med konfiserte tomater er en av dem. Jeg ønsker meg flere fiskeretter – gjerne laks.

 82. Du har veldig mange gode oppskrifter, men kanelsnurrene er min favoritt og tomatsuppa. Ønsker meg nokon enkle raske hverdagsretter.
  Forkle og bærenettet var lekre

 83. Vanskelig å velge en favoritt; men din wok med kjøttdeig, paprika og squash oppdaget vi for flere år siden. Den lager vi om og omigjen.
  Savner ingenting, men ser gjerne enda flere suppeoppskrifter.

 84. Savner sildeoppskrifter til jul
  Ellers er oppskriftene dine meget godt mottatt også av den noe yngre generasjon i vår familie! Har ønsket meg siste kokeboken din til jul

 85. 1. Trines fiskesuppe <3. Elsket av barn fra 2- 10 år og alle voksne jeg lager den til.

  2. Flere forslag til tilbehør som kan varieres til rettene – gjerne forslag til vegetar retter.

 86. Jeg lager kun mat fra bøkene eller bloggen din, da er jeg sikker på at det blir perfekt hver gang! Og det beste er at barna liker ALT jeg lager. Min favoritt er kylling satay med den fantastiske peanøttsausen jeg kunne spist med skje…

  Jeg ønsker meg flere superraske middager til travle hverdager… 🙂

  Tusen takk for at du har fått meg til å elske matlaging og for at det blir perfekt hver eneste gang! 🙂

 87. Ja takk, ønsker meg gjerne dette! Mørk blå☺️
  Vi har prøvd mange av oppskriftene og de fleste er gjengangere på menyen.
  En favoritt er torsk med nøttelokk, soyasmør og søtpotermos. Og den beste fiskemiddagen min far har spist☺️
  Ønsker meg flere raske, gode og barnevennlige fiskeoppskrifter!

 88. Liker veldig mykje av det du legg ut, men thaisuppe med kylling og torsk med valnøttvinaigrette, spinat og stekte poteter er noko som går igjen her heime.
  Neste år ønsker eg kanskje endåg meir av torsk og laks/ørret.

 89. Liker, og bruker mye alle gjærbakstoppskriftene dine. Ønsker gjerne flere enkle og sunne middagsoppskrifter.

 90. Gratulerer i fleng! Har fulgt deg i mange år, og har opptil flere favoritter. Kan særlig nevne potet- og purresuppen din. Den har jeg laget maaange ganger! Jeg har en 2 åring med (forhåpentligvis forbigående) spisenekt hva gjelder middager. Jeg kunne derfor tenkt meg flere oppskrifter som inspirerer småbarn til å spise – og som ikke er kjedelig og smakløst for oss foreldre Ønsker deg en riktig god førjulstid!

 91. Er superfornøyd med pizza-oppskrifter og gulrotkake fra ROOM.
  Skulle gjerne sett at det var flere oppskrifter som passer til diabetikere.

 92. Liker godt tomatsuppen med kokosmelk, samt kanelsnurrene. Har benyttet meg av oppskriftene dine i mange år, men kunne gjerne tenkt meg flere vegetarretter.

 93. Takk for inspirasjon og tips til både hverdags- og festmat, og gratulerer med nye nettsider! Vanskelig å velge favoritt, men blomkålsuppe med bacon/purre, og laks med coscoussalat har kanskje blitt laget flest ganger hos oss. Ønsker meg mer av det samme, og nye varianter av tidligere retter. Det er flott om du fortsetter å bruke oppskrifter med ingredienser man gjerne har i hus eller er enkle å få tak i.

 94. Det er så mange! Kanelsnurrer, valnøttbrød, alle torsk oppskrifter, sjokoladekaken, granolaen, pepperkakedeigen til din mor og så mange andre!
  Ønsker å se mer vegetarisk oppskrifter men du har jo en god del av disse allerede. Elsker den nye design på websiden!

 95. Min favoritt er andebryst med appelsinsaus og tosk med balsamico saus. Nam!

  Vil gjerne ha flere enkle men gode fiskeretter.

 96. Mange favoritter f.eks grunndeig gjærdeig, potet og purresuppe og mafiaens foccacia
  Savner ingenting på bloggen, synes du har varierte og fine oppskrifter

 97. Jeg er veldig glad i torsk med tomat og oliven salsa! Den er nydelig 🙂 jeg liker veldig godt sunn og næringsrik mat, så det hadde jeg likt å lese mer av.

 98. Ååh, vanskelig å velge en oppskrift!! Jeg liker suppene dine veldig godt, samt aioli-oppskriften, men Baconsurret kylling med eple og balsamicosaus slår an hver gang Hadde vært supert med noen oppskrifter med kaker/desserter som er glutenfritt/sukkerfritt (evt med sukrin osv).

 99. Ingen spesiell favoritt, men ønsker meg mer hverdagsmat-tips. Det verste jeg vet er å finne på middag hver dag…..

  Ønsker meg mørkeblått forkle 🙂

 100. Favoritt akkurat i dag er Kyllingsuppe med grønn curry – og biscotti (jaja, ikke i kombinasjon… )
  Ønsker gjerne flere oppskrifter med gjærbakst Og alt-i-ett-gryter

 101. Takk for fantastisk blogg Trine og gratulerer med ny og flott webside. Dine oppskrifter er alltid førstesøk 🙂

  Vegetar lasagne er en favoritt hos oss.
  Ønsker meg flere fiskeretter.

 102. Foccatia og pavlova er 2 av favorittane. Men veldig mange gode oppskrifter på ‘alt’! Takk for inspirasjon! Forkle ha våre midt i blinken

 103. Veldig glad i fiskerettene og eltefritt brød og dessertene særlig pannecotta.ønsker meg litt mer av alt i ett gryte.

 104. Har ikke en,men mange favoritter. Oppskriftene dine er så greie og forklarende.Men har jo laget maaange ganger kanelsnurrene☺nyydelige!
  Kyllingsuppa er også veldig god.
  Koser meg veldig med bloggen din,og instagram.
  Mvh Solveig☺

 105. Gratulerer med ny blogg!
  Jeg har mange favoritter hos deg, alt fra gryter, gjærbakst, eltefrie brød, marshmallows og senest i går ble lussekatter laget.

  Jeg baker endel med surdeig så jeg kunne tenkt meg flere surdeigoppskrifter og kanskje flere enkle raske hverdagsmiddager og sauser

 106. Hei!
  Jeg elsker bloggen din!
  Min favoritt oppskrift er satay-kyllingen med mangosalsa. Er også stor fan av knekkebrød oppskrift.

  Jeg ønsker å se mer av både bakst og vegetar-oppskrifter fremover.

 107. Torsk med grønnkål og rød pesto er en av favorittene som er en gjenganger her i huset. Vegetarlasagne med linser og rotgrønnsaker er også kjempegod. Jeg bruker bloggen din mye. Et mørkeblått forkle hadde vært topp!

 108. Jeg er veldig glad i oppskriftene dine, som blir brukt stadig vekk. Kanelsnurrer og bollene gjør alltid stor lykke. Har aldri laget noe som ikke er godt. Liker godt alt i en form og gryteretter. Gjerne mørkeblått forkle om jeg blir trukket ut.

 109. Gjærbaksten til søt grunndeig og eltefribakst brukes titt og ofte. Gler meg til fleire oppskrifter med asiatisk vri!

 110. Jeg utrolig i veldig mange sv oppskriftene, men fiskesuppen er MAGISK.!!!

  Jeg elsker å bake, så veldig glad for flere bakeoppskrifter.

  Knall bra blogg og knall fine bøker

 111. Ja, jeg har jo mange favorittretter. Den vi lager oftest er laks/ørret med grønnsaker i sitronsaus fra den første boka. Ja, også kylling pp spyd med peanøttsaus fra den andre boka.

  Min sære familie er ikke glad i torsk eller annen hvit fisk. Jeg ønsker meg enda flere oppskrifter med kamuflert fisk 🙂

 112. Stor fan av bloggen!Du har æren for min stadig voksende matinteresse.
  1) Kommer alltid tilbake til Thai kyllingsuppe og naan!
  2) Gjerne enda mer asiatiske retter og desserter

  Flott nytt design, og ønsker deg en riktig god jul fra trofast fan!

 113. Gratulerer med jubileum og nytt design, strålende!

  1. Kanelsnurrene er en favoritt
  2. Enkle ukemenyen for travle småbarnsfamilier kunne jeg ønske mer av

  Når jeg søker etter en oppskrift ender jeg alltid opp med en av dine, rart med det 😉 Veldig mye godt!!

 114. Vil aller først takke for all inspirasjon jeg har fått til min egen matlaging. Jeg lager mye godt fra din blogg. Senest brune pinner i helgen.( Må nok bake nye, snart tomt)
  Tror nok at Verdens beste fiskesuppe er min favoritt.
  Min datter, som bor i utlandet og ikke spiser kjøtt, hadde en kommentar etter å ha vært hjemme en tur: Tusen takk mamma for at du laget Vegetarisk bønnegryte. Nå lager jeg den hver uke!
  Skulle jeg ønske meg noe for 2018, så måtte det være flere budsjettvennlige hverdagsmiddager.

 115. Veldig ofte innom bloggen din for inspirasjon og oppskrifter 🙂
  Ønsker meg oppskrifter som er snille med blodsukker – diabetiker i familien.

 116. Du har så mange gode oppskrifter, innen de fleste områder. Jeg elsker deigen din for søt gjærbakst! Den gir alltid godt og saftig resultat. Jeg bruker den oftest til kanelsnurrer – og tilsetter gjerne pistasjkrem i tillegg til sukker og kanel.
  Det eltefrie brødet med pepper og ost er også en favoritt.
  Har Trines mat 1 og 2, så satser jeg på at den tredje kokeboken din kommer under treet i år.
  Ønsker meg enda mer «venninnemat» eller nye favoritter til helgekosen.

  Tusen takk for en fin blogg og gode og forståelige oppskrifter.

  Blir glad for et forkle uansett farge.

 117. Min favoritt er Minesteronesuppa! Og Fargerik lasagne på en god andreplass.

  Jeg ønsker mer tapas.

  Elsker bøkene og bloggen. Brukes flere ganger i uka 🙂

  Tina

 118. Mine favorittretter er kylling i karri, alle pizzaoppskriftene, biscotti og kanelsnurrer. Men nesten alle dine oppskrifter er kjempegode, og jeg er blitt flinkere til å lage sauser etter å ha oppdaget din blogg, så takk for det!
  Ønsker gjerne flere vegetarretter og flere suppeoppskrifter

 119. Du har fantastisk mange flotte oppskrifter! Min yndlingsoppskrift er indisk kyllingsuppe med eple, ingefær og chili.
  Ellers finner jeg ofte veien til bloggen din når jeg lurer på hva jeg skal finne på til middag.
  Keep up the good work!

 120. Favoritten min for øyeblikket er kylling satay oppskriften med peanøttsaus og den fantastisk gode mangosalaten til!!
  Ellers bruker jeg ofte oppskrifter fra din blogg fordi de alltid blir vellykkede!
  Ønsker meg ellers mer vegetaroppskrifter og desserter og kaker med mindre sukker 🙂

 121. Jeg er stor fan av gryten Jampalaya. Mange deilige smaker
  Jeg ønsker meg flere retter med fiskegryter.

 122. Jeg elsker gjærdeigoppskriftene dine, kanelsnurrer er en stor favoritt.

  Enkle, kjappe og sunne hverdagsmiddager ønsker jeg meg mer av.

 123. Gratulerer masse med jubileet ❤️ Det er mange gode oppskrifter i bøkene og på bloggen, så vanskelig å velge ❤️ Men det jeg spiser hver dag er dine supergode knekkebrød Masse lykke til videre med alt du holder på med
  Og en riktig GOD JUL

 124. Min favoritt er fiskepakke med fennikel spinat tomat Og deilig dillsaus. Har laget den mange ganger.
  Hadde vært fint med forkle. Det trenger jeg.

 125. De gode suppene- liker spesielt godt indisk kyllingsuppe med naan til vil gjerne ha flere «street-food» oppskrifter! Det er så godt og det er alltid veldig bra å følge dine oppskrifter!

 126. En favoritt hos meg er tomatsuppen med kokosmelk (søstrene virvelvind) med eltefritt grytebrød til. NAM!!

  Fremover ønsker jeg enda flere vegetaroppskrifter 🙂 Det er så mye god vegetarmat, men ikke alltid så lett å være kreativ i en travel hverdag.

  Tusen takk for den fantastiske bloggen din. Alt jeg har laget med dine oppskrifter har blitt så godt ! 🙂

 127. Liker mange av oppskriftene dine, men siden det er jul nå, så er Pepperkakene en favoritt nå Kan godt få flere oppskrifter på gode supper

 128. Jeg har oppdaget «gjærbakst-himmelen»! Alltid supert resultat med oppskriftene dine. Supper er også en av favorittene. Tusen takk for flott blogg og tre fine kokebøker:)
  Ønsker meg veldig mørkeblått forkle
  God jul♡

 129. Elsker thai red curry chicken suppa/gryta Di. Helt fantastisk. Samme med chicken satay, nam nam. Og kanelsnurrer.
  Savner ikke stort egentlig.
  Håper på et forkle, mangler det til bakinga mi

 130. Veldig vanskelig å velge en favorittoppskrift da alle dine oppskrifter fungerer super bra! Hvis jeg må velge, så blir det nok laks med lime og mango-avokado-salsa/salat. Pluss langpannesjokoladekake, sjokoladestjerne, etc etc.

  Ønsker meg mer kjappe hverdagsretter! Og gjerne en bedre søkemotor på din hjemmeside (som kun søker på din side, ikke google på hele nettet). 😉

 131. Elsker mange av dine oppskrifter, men grunnoppskrifta til søt gjærbakst, den er bare helt super! Alltid perfekt resultat:)

  Kunne gjerne hatt flere tips til hverdagsmat, enkle oppskrifter!

 132. Har maaaange favoritter, feks torsk og Chorizo, mange av dine lamme oppskrifter Jeg er veldig glad i «grytemat» og baking( brød, rundstykker osv), og ønsker meg flere den type oppskrifter. Og kanskje en liten «sauseskole»

 133. Har laget sikkert 100 av opspkriftene dine og digger alt! En stor favoritt er tomatpaien, som var den første av oppskriftene dine jeg prøvde. Linsesuppa med gulrot og chili er også en slager og det er pizzabunnen også 🙂

  Fortsett å gi oss gode tips til hverdagsmiddager – hva med litt flere lunsj og forretter?

  God jul og takk for all hjelp på kjøkkenet så langt!

 134. Vanskelig å velge en favoritt, bruker mest kylling og fiskeoppskriftene.
  Ønsker flere oppskrifter på tapas

 135. Mange oppskrifter som har blitt favoritter, men holder en knapp på potet/paprika/kyllingsuppen, focaccia og Oreo kaken.

 136. Laks med mango- og avocadosalat er en av favorittene. Jeg er alltid glad for å finne raske og gode hverdagsmiddager, men jeg håper også på flere menyer til de dagene vi har god tid og riktig skal kose oss.

 137. Er det noe jeg lurer på å lage er det trines matblogg jeg sjekket først! I dag hadde jeg pasta, pesto, torsk og tomatsaus Takk!
  Når du testet grovbrød oppskrifter så likte eg godt vinnerbrødet, Sissels grovbrød mener jeg det var!
  Skulle gjerne hatt ett forkle og bærer stolt rundt på tøypose med din logo på

 138. Liker oppskrifter med asiatisk inspirasjon, masse smak og enkelt og lage. Gjerne fisk og skalldyr.

 139. 1.Liker oppskriftene dine veldig godt! Det blir alltid vellykket. Tror suppene er favoritten. Kommer nettopp fra venninnelag der vi laget gulerotsuppen, alle fornøyde og vi ble gode og mette Lager jevnlig brødene dine – også en vinner!
  2. Jeg ønsker meg enkle oppskrifter uten for mye fiksfakseri- det er flest hverdager!

 140. Favoritten er Kyllingsuppe med carry, eple og tomat 🙂
  Jeg tar gjerne flere oppskrifter med gode krydder 🙂

 141. Jeg liker veldig godt baconsurret kyllingfilet med eple og balsamicosaus. Serverte det i venninneklubb med stor suksess.
  Kjekt med nye oppskrifter.

 142. Torsk i chorizosmør,selv pappa er fan! Ønsker bare at du fortsetter som før med masse variasjon i både baking og matlaging! 🙂

 143. Har brukt bloggen din i årevis. Alltid vellykket .Kanelsnurrer etter din metode blir perfekt .Supert å»stikke innom» for inspirasjon.Nett og forkle ville jeg brukt på gourmet klubben vår.

 144. Fiskesuppen og thaisuppen er mine klare favoritter og er gjengangere her i huset.
  Jeg setter stor pris på variasjonene og henter ofte inspirasjon fra siden din. Finner alltid noe som frister.
  Jeg ønsker meg mer asiatisk og mer vegetar

 145. Vanskelig å plukke en favoritt blant så mange gode oppskrifter. Nanbrødet er vel den oppskriften som jeg har benyttet flest ganger. Lettvint og kjempegodt. Finner mye inspirasjon på bloggen din og i kokebøkene. Ønsker flere oppskrifter på supper. Mørkeblått forkle hadde vært stas og fått i postkassen. God jul!

 146. Dine opskrifter med gær kan jeg rigtig godt lide. F. Eks lussekatte og pizzaopskrifterne

  2) gerne flere kageopskrifter hvor citron indgår.

  Jeg ønsker mig et lyseblåt forklæde eller et net.

 147. Jeg vil gjerne vinne forkle for nå har frøkna vokst fra barneforkle og tar mitt hver gang vi baker Jeg elsker å prøve oppskriftene dine. Pizzaoppskriftene er ofte brukt, bolleoppskrift og focaccia men tror jeg syns høydaren er thaisuppe med kylling og red curry-den er såååå god

 148. Jeg liker godt alle de eltefrie oppskriftene på brød og rundstykker! Bruker en av de minst en gang i uka! Fint med variasjon. Jeg vil gjerne ga flere oppskrifter med fisk. Gjerne noe som er raskt å lage på travle dager og som smaker godt!

 149. Jeg og min lille familie og alle kompisene til barna har lagt sin elsk på chiliburgerne dine med hjemmebakte burgerbrød og diverse tilbehør . Bollene jeg hadde med på skolen er blitt en snakkis og jeg har anbefalt alle jeg kjenner om å bruke oppskriftene dine. Suuuper blogg med utrolig mange gode og godt forklarte oppskrifter ! Tusen takk

 150. Kjære Trine, jeg har alle tre bøtene dine, jeg følger nesten bloggen din daglig. Pizzaoppskriftene, kanelsnurrer, brød, pepperkakedeig, pasta carbonara, supper og masse middagsretter, jeg elsker bloggen din og oppskriftene dine. Om noen spør hvor jeg har hentet oppskrifter henviser jeg alltid til bloggen din eller dine fine bøker.
  Det er stor inspirasjon og følge seg og dine oppskrifter.
  Takk for alle tips og råd å gode oppskrifter.
  Om he er heldig og vinner ønsker jeg blått forkle God jul

 151. Favoritter er kanelsnurrer og kylling satay med mango og agurk. De har jeg laget flere ganger, alltid med suksess.
  Raske småretter til koldtbord/tapasbord eller klubbmat.

 152. Elsker burrito oppskriften din med kylling istede for kjøttdeig. Du har vanvittig mange gode oppskrifter!!
  Ønsker mere fiskeretter og spesielt fiskeretter til tenåringer som ikke er glad i fisk

 153. Hei 🙂 Min favoritt for øyeblikket er kylling saltimbocca med parmesanpoteter! Nydelig!!!

  Ang videre oppskrifter fra deg ønsker jeg at du fortsetter i samme stil som du allerede gjør 🙂

 154. Jeg liker oppskriftene på gjærbakst. Høysesong for julebrød nå, og den oppskriften er veldig god. Ellers i året, foccacia
  Jeg ønsker meg lyseblått forkle

 155. Eltefrie rugrundstykker med solsikkekjerner er nydelige til julefrokosten:)

  Ønsker å invitere gode venner på nye og spennande middagsrettar, uten å få prestasjonsangst 😉

 156. Jeg har fulgt deg fra starten, og mine favoritter er de indiske inkl nan. Og pitabrødene!
  Kunne tenkt meg litt lavkarbo-oppskrifter.

 157. En av mine favoritter er kremet fiskesuppe.
  Det er veldig mange gode oppskrifter her – skal jeg ønske meg mer må det være spicy fiskeretter:)

 158. Det er vanskelig å plukke ut én enkelt oppskrift, men gulrotkaka med sjokoladebiter er veldig populær! Og kylling i ovnen med cherrytomater og Chorizo likeså.

  Jeg kunne tenke meg flere selskapsmenyer med vinforslag til. Ev egen link til syforeningsmat.

 159. Jeg liker godt de eltefrie brødene 🙂

  Ønsker meg sunne oppskrifter, gjerne fri for hvetemel. Mer grønnsaker, kjøtt, bønner m.m

 160. Gratulerer med «ny» blogg!
  Jeg sliter med å plukke ut kun en favoritt, da jeg alltid blir fornøyd med det jeg lager herfra. Men det som er laget flest ganger er nok kylling satay med peanøttsaus, og kanelsnurrene som jeg alltid har i fryseren.
  Hvis jeg skal komme med ønsker for fremtidige oppskrifter så ønsker jeg meg flere oppskrifter til jeg får min «mafia» på besøk. Gode retter til mange mennesker på en gang 🙂
  Riktig god jul, og tusen takk for at du har inspirert meg til å tørre å prøve nye ting på kjøkkenet.

 161. Indisk kyllingsuppe er en stor favoritt
  Savner egentlig ingenting, men er glad i å teste ut enkle kakeoppskrifter.
  God jul til deg og dine

 162. Curryoppskriftene dine er supergode:-). Er også veldig glad i fransk lammegryte med bønner.

  Fortsett på samme gode måte som du allerede gjør.

 163. Tikka Masala med raita er min favoritt.
  Kunne tenke meg mer av enkle retter i hverdagen + gode retter å servere i selskap.

 164. Hei, jeg har fulgt deg siden du startet bloggen din, og jeg har også snakket varmt til mange om både bloggen og bøkene dine. Selv har jeg laget mye godt fra dine utallige retter. Det siste jeg laget var den tomatiserte torskegryten som ble godt mottatt.

 165. Gratulerer med jubileetEn favoritt er Minestronesuppe .
  Ønsker flere oppskrifter på klubb mat. Digger bøkene dine.

 166. Familien har en klar favoritt og det er Chilikylling med chorizo, tomater og rotgrønnsaker 🙂
  Syns bloggen din er helt topp og pr. idag er det ikke noen jeg savner til mitt bruk 🙂
  God Jul

 167. Gulrot/søtpotetsuppen med sting er en favoritt. Pizzaoppskriften er super når jeg først spiser pizza. Konfiterte tomater får jeg alltid mye skryt av og spørsmål om oppskriften. Henter inspirasjon fra bloggen og lager noen ganger min egen vri.

 168. Elsker bolleoppskriften. Og torsk med chorizo-oppskriften

  Ønsker meg kanskje en god gammeldags rundstykkeoppskrift.

  God jul!

 169. Lasagne- oppskriften bruker jeg ofte – veldig god☺
  Jeg dyrker egne grønnsaker, og ønsker oppskrifter på bruk av squash, rødbeter, store mengder tomater og agurk

 170. Favoritten er INDISK KYLLINGSUPPE MED EPLE, INGEFÆR OG CHILI!!
  Ønsker meg mer av spennende middagsretter og gjerne noe som passer til små barn!
  Fortsett med den gode jobben. Uten deg hadde middagene her i huset vært kjedelige!!

 171. Hei! Fiskesuppe med ingefær og chili er en blant flere favoritter.

  Jeg ønsker meg flere vegetarretter. Synes også en del av rettene dine er enkle å gjøre vegetariske.

  Takk for god hverdagshjelp og inspirasjon!

 172. Ja takk 😀
  Gulrotkake a la Room er en favoritt, samt alle oppskrifter med eltefrie brød og rundstykker. De brukes mye!
  Jeg ønsker jeg meg kjappe, sunne middagsoppskrifter. Gjerne vegetar!

 173. Pizzabunn, pizzasaus, vietnamesiske vårruller,wok oppskrifter og mange andre er mine favoritter. Bloggen din er min redning titt og ofte i en hektisk hverdag.

 174. Kylling og chorizo oppskriften din er vel favoritten. Men bruker også oppskriftene dine mye som inspirasjon til mine egne.

  Ønsker meg mere oppskrifter til rask hverdagsmat, gjerne ris og pasta retter.

 175. 1. Veldig vanskelig å velge en favoritt, men tror det må bli panacotta med pasjonsfruktsaus! Har fått mye skryt for den som dessert:)

  2. Ønsker flere glutenfrie oppskrifter og flere middagstips for barn.

 176. Jeg var så mange favoritter at det er vanskelig å plukke ut en. Familien elsker grytebrød oppskriften din, så jeg velger den. Jeg savner ingen oppskrifter. Fortsett slik du gjør . God jul!

 177. Indisk kyllingsuppe med nan brød er ein stor favoritt hos oss. Jeg bruker jeg kokebøkene dine flittig til både hverdag og fest

 178. Indisk kyllingsuppe med eple, ingefær og chili. En favoritt her i husetlager den også som gryte og da serveres den med raita og selvfølgelig serveres begge med nanbrød

 179. 1: Jeg bruker stadig bloggen din som inspirasjon til nesten alle retter jeg lager, men den oppsriften jeg ALLTID kommer tilbake til er sjokolademousse med bringebær og sjokoladecrumble.

  2: Som musikkpedagog og ugunstige arbeidstider blir det mange middager som bir laget på forhånd og varmet opp i micro, jeg skulle ønske noen retter som hadde dette som fokus.

 180. Hei! Laget nettopp Søtpotetsuppen og hadde den som forrett! Nydelig! Du har en inspirerende blogg! Takk

  Treretters

 181. Soyalakser blitt gjenganger hos oss 🙂 Og vi lnsker oss enda flere, gode fiskeretter 🙂
  Takk for fineog inspirerende oppskrifte

 182. Torsk med nøttelokk og søtpotetmos er og blir en stor favoritt.

  Ønsker meg gjerne enda flere oppskrifter med hvit fisk.

 183. Vi elsker din matblogg og bruker den hele tiden. Favorittene er Gulrotkake fra ROOM, chicken tikka med nan, foccaica i langpanne, strimlet svinekjøtt asiatisk stil og mange fler. Vår nyttårsmeny i år er inspirert fra dine forslag i fjor.

  Vi vil gjerne ha enda flere gode og enkle middagsretter.

 184. Oppskriften på kanelsnurrer er elt super og du har flere kjempegode supper som jeg lager ofte.
  Og jeg kunne tenkt meg flere ideer til supper og godt brød.

 185. Jeg er veldig glad i laks med spicy soyasaus! Synes oppskriftene er varierte og gode, men skulle jeg ønske meg noe måtte det vært enda flere fiskeoppskrifter – både med hvit og rød fisk 🙂

 186. Jeg er veldig glad i alle suppeoppskriftene dine! Vil gjerne ha flere oppskrifter på enkel og god hverdagsmat som også barn kan like.

 187. Jeg like mange oppskrifter, men Spice kyllinggryte er veldig god i tillegg till spiselig gaver. Bruker ofte dine sider til inspirasjon Ser også på YouTube videoblogge din for ekstra inspirasjon
  Kunne kanskje ønske meg flere oppskrifter med fisk? Eller ende flere spiselige gaver

 188. Vanskelig å plukke ut èn favoritt, men thaisuppen er magisk!

  Ønsker mer av enkle kyllingretter i ovnen og pastaretter ☺️

  God jul!!❤️

 189. Er innom bloggen din nesten hver dag. Favorittoppskrift er lasagne både den til «mafian» og vegetarversjonen. Hvis jeg skulle ønske meg mer av noe på bloggen……kanskje alt i en gryte oppskrifter 🙂 Tusen takk for en flott og inspirerende blogg 🙂 🙂

 190. Jeg bruker oppskriftene dine hele tiden og elsker mange av de. Vanskelig å plukke en favoritt egentlig. Men for tiden går det mye i suppe. Så gulrotsuppe med ingefær da kanskje? Ønsker mer raske og sunne retter, gjerne med kylling og pasta.

 191. Jeg bruker bloggen din hver gang jeg baker! Elsker bakeoppskriftene og de er en stor hit hjemme. Brune pinner er den den mest brukte oppskriften og favoritten Kanskje mer av middagsretter i gryte!

 192. Kylling tikka masala med raita, nan, og kanelsnurrer. Det er så mye godt å velge i mellom :).

  Ønsker gjerne noen flere inspirasjonsmiddager av rester.

 193. Kylling tikka masala og tacokrydder er favoritter. Jeg bruker bloggen mye til inspirasjon, og jeg er innom her daglig. Enda flere fiske retter hadde vært fint. Hvis jeg skulle være så heldig å vinne,vil jeg gjerne ha lys blått.

 194. 1)Dine middagsoppskrifter er faste innslag hos oss. Kylling i curry er vår favoritt, sammen med tomatsuppe og Verdens beste fiskesuppe :).

  Litt gøy når yngstemann på 13 kommer med følgende kommentar:
  «Er det hun Trine som har reddet middagen i dag, også?»

  2) Enda flere enkle og raske middagsretter for en travel hverdag.

 195. Jeg er veldig glad i raske middager med pasta. Ellers er nok favoritten bolledeigen (oppskrift). Den går igjen. Skulle gjerne hatt mer hvit fisk oppskrifter som kveite, sei o.l. Glad jeg ramlet over bloggen din i 2012.Takk!

 196. Takk for fin blogg. Ønsker meg mulighet for å forandre antall porsjoner på bloggen.
  Ønsker forkle til å bruke på jobben min.

 197. Det er umulig å velge en favoritt, akkurat nå er det vel pepperkakeoppskriften og gløgg, ellers er jeg veldig glad i fiskeoppskriftene.

  Du kan gjerne blogge enda mer fiskeoppskrifter med variert fisk som sei, kveite.

  Takk for en fantastisk fin blogg med masse inspirasjon.

 198. Hei, må bare si at jeg bruker dine oppskrifter vær uke, søndags kveld er jeg inne og sjekker hva ukemenyen består av, vi er veldig glad i vegetar oppskriften de er smak fulle fargerike og nydelige.
  Ellers lager jeg mye annet fra deg, størrelsene er perfekte også.
  Julekaken var fantastisk god. Så idag blir det vegetargryte din igjen. God jul fra Engelsviken

 199. Flittig bruker av dine oppskrifter! Laks med grønnsaker i sitronsaus gjør at også ungene spiser fisk

 200. Jeg bruker mange av oppskriftene dine, de er lette å følge og resultatet blir like bra hver gang. Favoritten min er nok den indiske kyllingsuppa, hele familien elsker den.

  Både bøkene dine og bloggen er variert og fine, men hvis jeg skulle ønske meg mer av noe var det enkle hverdagsretter. Livet har jo flest hverdager.

  Tusen takk for alle gode oppskrifter.

 201. Liker veldig godt suppene dine. Enkle å lage, gode på smak.
  Ønsker meg flere fiskeoppskrifter av hvit fisk.

 202. Det er vanskelig å velge en oppskrift, da du har så mange gode oppskrifter å velge mellom! Noen av favorittene er flerea av hamburger oppskriftene (med cheddar og bacon eller fiskeburger), sashimi salat, sommerruller, vårruller og kyllingsuppe med karri, tomat og eple! 🙂
  Det er ingenting jeg savner på bloggen, men hvis jeg skal si noe, så flere enkle middagsoppskrifter med få ingredienser!
  Kjempe fint forkle og bærenett, håper på å vinne! 🙂
  God jul og godt nyttår 🙂

 203. Hei! Jeg bruker mye pizzadeig-oppskriften din – synes den er kjempegod! Ellers bruker vi mye oppskriften på Spagetti Carbonara – ungene elsker den!

  Jeg vil svært gjerne vinne forkle og nett!

  Ønsker meg enkle og raske middagsretter, det kan fort bli ensformig med mat hjemme hos oss i en travel hverdag.

  God jul!

 204. hei elsker bloggen din,den blir brukt omtrent hver dag:)den oppskriften jeg liker best er kanelsnurrene dine ogellers all gjærbaksten din.det jeg kunne ønske meg mere av er alt i et former:)

 205. Er det noe jeg lurer på eller oppskrifter jeg har lyst til å prøve, er det alltid «bankers» å bruke Trine’s blogg. Mange fantastiske oppskrifter med mye smak og enkle forklaringer.

 206. Mine favoritter er potet- og purreløk suppe og selvfølgelig bolleoppskriften ☺️
  Ønsker meg flere enkle middagsalternativer ☺️

  1. Ønsker fortsettelse på det som allerede er variert og inspirerende, delikat og enkelt, innbydende og vannvittig godt!

 207. Det er veldig vanskelig å velge en favoritt, det er så mange retter vi er glad i, bruker bloggen din nesten hver dag . Har nylig prøvd pho suppen og den ble en favoritt.
  Ønsker flere retter uten kjøtt.
  Gratulerer med 10 års jubileet og den nye nettsiden, den ble kjempefin!

 208. Du har utrolig mange gode oppskrifter, men i julen MÅ jeg ha biscotti! 🙂
  Ønsker mer mer supper/gryter i 2018 🙂

 209. Vår favoritt er vegetarisk bønnegryte med tortillachips!
  Kunne ønske meg flere vegetaroppskrifter!

 210. Jeg er inne på bloggen din flere ganger i uken og har gjort dette gjennom mange år. Jeg elsker oppskriftene dine. Spesielt er jeg glad i oppskriftene med kylling, ingefær, koriander og lime. Jeg har laget utallige retter, mest middagsretter men også gjærbakst, kaker og desserter. Creme bruleen din er også helt fantastisk. Kan tenke meg ennå flere wok oppskrifter til neste år.
  Jeg ønsker meg gjerne et forkle og et nett.

 211. Min favoritt er kyllingnuggets med chips og sauser

  Hvis jeg skal ønske meg mer av noe, må det bli flere raske og sunne middagsretter

 212. Synes oppskriftene dine er varierte og gode. Når jeg setter opp middagsplanleggingen, ser jeg mye etter dine middagsforslag. Fortsett med den gode jobben du allerede gjør.

 213. Suppene dine er helt knall, blomkålsuppe med bacon er en favoritt her i huset.
  Fiskeretter er et ønske for 2018.

  Med ønske om en god jul!

 214. En favoritt er torsk med baconsmør og ertepuré og resten av torskeoppskritene!
  Ønsker fortsatt gode og raske fiskeoppskrifter som passer i en hektisk hverdag.

 215. Jeg liker suppeoppskriftene godt, og den med kylling og nudler er sååå god på litt kalde dager.
  Ønsker meg flere oppskrifter på salater.

 216. Klarer ikke å velge én favoritt, har maaaange 🙂 Ønsker flere oppskrifter på forretter og friske desserter.

 217. Alle dine oppskrifter er mine favoritter:) Jeg velger ofte en
  ny oppskrift til helgemiddagen og nyter maten hver gang.
  Det hadde vært fint med enda flere gode oppskrifter på vegetarmat:)

 218. Indisk kyllingsuppe er en favoritt…men vaskelig å velge. Kanelsnurrene er og en favoritt.

  Flere kyllingretter.. og alt i ett middager, i gryte og ildfaste former.

 219. Har mange favoritter, men kanelsnurrene må nok nevnes som nr. 1
  For 2018 ønskes enda flere enkle/raske middagsretter.

 220. 1. Jeg har brukt utrolig mange av dine oppskrifter og alltid vært fornøyd. Men din sitronterte (Sitronterte 2.0) er kanskje noe av det beste jeg har smakt noen sinne! Helt uforglemmelig og en stor hit her i huset.

  2. Jeg ser gjerne flere spennende fiskeretter i 2018.

 221. Jeg er et sukkermenneske, og lykken er blåbærmuffins med kanelkrønsj! Jeg ønsker meg enda flere kjøtt- og fiskefrie retter i 2018, for en bærekraftig framtid.

 222. Jeg bruker bloggen din hele tiden, masse gode oppskrifter! Har virkelig fått opp øynene for supper etter jeg startet å lage etter dine oppskrifter.

  1. Min favoritt må nesten være spansk suppe med chorizo, kikerter og chili.
  2. Ønsker gjerne flere suppeoppskrifter.

 223. Her i familien elsker vi mango/avokado salsaen.
  Bolleoppskriftene slår aldri feil, og de eltefrierundstykkene som hever over natta er topp til helgefrokosten.

  Ønsker meg alltid flere kjappe, gode middagsoppskrifter, som ungene også synes er gode:)

 224. Liker både å lese i bøkene og å bruke oppskriftene dine. Mange favoritter men kanskje Thaisuppe og Sjokolademousse er noe av det jeg lager ofte. Kanskje mer salater? Har ikke den nyeste boka enda men håper nissen kommer med den. Forklær sliter man ut hele tida,så et nytt hadde vært toppers. Lykke til videre

 225. Kyllingsuppa med karri, eple og tomat er min favorittrett fra din blogg!
  Ønsker gjerne mer av sunne og gode middagsretter på din blogg.
  Takk for det du deler her.

 226. Flott, nytt design, endelig kan vi lagre favoritter og handlelister!
  Favoritt: kylling satay (og julebrød på den søte siden). Gjerne enda mer fisk på bloggen!

 227. Jeg ønsker meg forkle og bærenett:-) Vi bruker vanligvis oppskrifter fra blogg og kokebøker hver uke og har mange favoritter. Flere av torskeoppskriftene er skikkelig gode. Men mest i bruk er nok suppeoppskriftene. Blomkålsuppen er f.eks alltid en suksess. Ønsker meg flere oppskrifter for fisk til hverdags.

 228. Mine favoritter er gjærbakst og langtidsstekt kalkunbryst med appelsinchili saus.
  Ønsker meg fler raske hverdagsmiddager:)

 229. Min favorittoppskrift må bli limemarinert laks med mango-og avokadosalat! Og kanelbollene er himmelsk!
  Ønsker kanskje noen flere vegetarretter, og hva med en juleutgave?

 230. Matlagingen har blitt moro og mer variert siden vi begynte å bruke din matblogg. Vi har vel aldri spist så mye god mat. Søtpotetsuppen er en stor favoritt .
  Ønsker for 2018 er flere oppskrifter på Mexicanske matretter.
  Tusen takk Trine, for at du lyser opp vår hverdag! Vi ønsker deg en god jul og et godt nytt matår.

 231. Takk for inspirasjon og matglede! Har testet mange av dine smakfulle oppskrifter. Kylling cacciatore er en av mine favoritter! Ønsker meg et grått forkle

 232. Elsker sitronkyllingen din! Lager den fast og blir en suksess hver gang
  Kjekjøtt er nå blitt tilgjengelig som kortreist mat her jeg boren finner få oppskrifter på nett, ønsker meg flere av dette nydelige kjøttet.
  God Jul

 233. Bøkene og bloggen har lært meg å lage mat. Takk for det.
  Favorittoppskriften er Thaisuppe. Kan tenke meg flere fiskeretter.

 234. Trine, du redder meg gang på gang! Ferdig på jobben, aner ikke hva jeg skal ha til middag…. Slår opp på bloggen din før jeg logger meg ut og finner en god middag. Den tar ikke for lang tid, det er viktig når ungene står som sultne gribber idet jeg kommer inn døra hjemme:) Favorittrett: fra supperrådet, Minestronesuppe med tomat, kylling og bacon. Ønsker meg enda flere hverdagsmiddager:)

 235. Den oppskriften jeg oftest kommer tilbake til er nok grunnoppskriften for bolledeig. Nå trenger jeg dog snart ikke komme tilbake til den mer, da jeg nesten kan den utenat. Så da får jeg prøve meg frem til en ny favoritt. Kanskje det kommer litt mer indisk-inspirert fra deg i 2018? Særlig har jeg fått sans for «butter chicken», og det hadde vært fint med Trines kvalitetsstempel på denne 🙂

 236. ÅÅ jeg er stor fan. Tror sort bønnegryte er favoritt. jeg ønsker meg mer enkle sunne oppskrifter som kan kombineres med og uten sukker.. prøver å unngå sukker. .-) Riktig god jul til deg og din – og selvfølgelig alle dere andre her inne 🙂

 237. Oppskriften på Gulerotkake er min favoritt Ønsker meg enda flere oppskrifter på enkle fiskeretter, hvor man helst finner alle ingrediensene i en og samme butikk

 238. Favoritter er pizzaoppskrifter, gulrotkake og mandelkjeks med sitron.
  Alltid moro å prøve oppskriftene, har de to første bøkene (og ønsker meg flere..!)
  Håper på lykke og at jeg vinner !!

 239. Ja, takk!

  Vi er superfan av kyllingretten med rotgrønnsaker og Chorizo!
  Ønsker enda flere slike egentlig, sånn alt i ett retter som kan stå og godgjøre seg i ovnen!

  Takk for flott blogg!

 240. Åh eeen favoritt er vanskelig- jeg har mange! Men kanskje aller helst Thaisuppe:-)Ønsker meg enda flere kjappe fiske og skalldyrretter med mye smak.

 241. Jeg elsker pannestekt laks med grønnsaker i sitronsaus.
  Det jeg kunne ønske meg mer av er oppskrifter enkle vegetarretter.

 242. Den fantastisk gode vegetarlasagnen er min favorittoppskrift. Den har jeg servert gjester mange ganger, med stort hell.
  Jeg ønsker enda flere vegetaroppskrifter.

 243. Hei har er favoritten Tikka masala . Alle elsker det. HR prøvd en del kaker som er veldig gode. Din kokebok har lært meg mye om mat og hvis er smaker det beste.

 244. Min favoritt over alle favoritter er JULE-BISCOTTI, og jeg kan gjerne tenke meg mere desserter. Tidligere var det vanlig med dessert flere ganger i uka, men nå har det liksom gått litt i glemmeboka og det er så synd!

 245. Chili con carne, serverte den i 1-års dagen til datteren min og hun og alle gjestene spiste som bare det. Var nydelig. Du har så mange gode oppskrifter i de fleste kategorier, men mer oppskrifter av sauser hadde vert noe for meg 🙂

 246. Jeg har flere favoritter. Eltefrie brød og rundstykker, og så er det en kyllinggryte med hvitvin jeg har lagt min elsk på 🙂 hva jeg vil lese mer om i 2018….tapas, kanskje? Alltid greit med inspirasjon til nye tapasretter.

 247. Hei!
  Favorittrettene er mange, her velger jeg tre: sitronterten, pepperrotsuppe, wok med svinekjøtt og eple. Og alle biscotti-oppskriftene!
  Vi ønsker oss mer av raske middager og desserter med frukt og bær.

 248. Jeg elsker den retten med kylling og bønner(tai).
  Gjærbaksten din er også veldig gode.
  Ønsker mer kjappe, sunne hverdagsmiddager for kresne ganer;)

 249. Pølsebrødene er populære her i huset. Ellers er de eltefrie brødene mye bakt. Forkle og nett hadde vært kjekt.

 250. Bruker gjærbakstoppskriftene dine fast. I tillegg har vi vært innom flere middagsretter. Favorittsøtt må bli gulrotkaka, mens middager er det så utrolig mye godt å velge i. Har brukt satay kyllingspyd mes så trekker den som fsvoritt, men også funnet gode varianter av kjent «husmannskost». Månedens 3-retter er genial! Bare å invitere
  Jeg ønsker å lese mer om europeiske mattradisjoner og kanksje øst-europa byr på noe godt?Ellers er tapasrett-tips og hverdagsmiddags-tips alltid kjærkomment! God jul!

 251. Mathias pizzasnurrer er en favoritt, ellers elsker jeg de eltefrie brødene. Er flittig bruker av middagsoppskriftene. Ønsker raske, sunne hverdagsmiddager for travle ungdomsfamilier. Ala kyllingformer el.l. Tusen takk!

 252. Ååå hvor skal æ begynne.. er så mye du har inspirert meg (og mannen) til å lage. Lasagne med rotgrønnsaker er nydelig og espressoruller er slagere her hjemme. Thai og curryretter er godt, så æ ønsker mer av det – gjerne vegetarretter.

 253. Dessverre ikke så lenge siden jeg oppdaget denne flotte bloggen, men har hatt stor glede av den allerede. Nå står fikenmarmelade med portvin for tur. Ønsker gjerne flere oppskrifter på julesild. Og kanskje flere Suppeoppskrifter. Og handlenett + forkle da!

 254. Flere av viltrettene dine står høyt i kurs her hjemme, også må jeg si at julebrødene er en stor favoritt. Blir ikke jul uten 🙂 I 2018 ønsker jeg meg enda litt flere retter som er gode å by på når man får gjester 🙂

 255. 1.Gjærbakstoppskriftene dine er mye brukt. Julebrød har det blitt mange av siden den kom.
  2.Snarmiddag til hverdags i enn travel hverdag med fisk feks.

 256. Kyllingbryst med tomat og basilikumrisotto er en stor favoritt her i huset. Vi går aldri lei

  Har ikke spesielle ønsker for 2018. Forsett gjerne med de gode ukeplanenene din

 257. Hei ! Har brukt mange av dine oppskrifter, og en av de siste jeg har smakt nå er indisk kyllingsuppe 🙂 nydelig
  Ellers syns jeg du tilbyr et bredt spekter av oppskrifter og jeg har ikke noe ønske eller spesielle ting jeg savner eller vil ha mer av i 2018. Det jeg skal gjøre i 2018 er å teste ut flere supper fra deg og mer alternative fiskeretter !

  Ønske deg ei fredelig jul og et spennende nytt mat-år !

 258. Har nå julebrød med rosiner i ovnen… den oppskriften bruker jeg noen ganger i desember. En annen favoritt er gulrotkake fra R.O.O.M.S… den er veldig god… ønsker meg flere smoothieoppskrifter i ulike kategorier og enda flere oppskrifter som består mye av ulike frø;)

 259. Veldig fint forkle og handlenett! Liker veldig godt bloggen din 🙂 Jeg sliter med å få fiskemiddager til å være spennende, så da har du blitt min redning. En favoritt er vanskelig å plukke ut, men har laget «LAKS MED KREMET SPINAT OG FETA» flere ganger. Kjempegod! 🙂

  Kunne gjerne tenkt meg oppskrifter på spennende vrier på tradisjonell norsk mat. 🙂

 260. Min favoritt er verdens beste fiskesuppe, og Torsk med Coritzo som nr. 2. Jeg er glad i fisk og grønnsaker, og vil gjerne ha flere oppskrifter med den kombinasjonen. Mye grønnsaker

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste