Inviter til festelig lag før desember og julestria slår til for fullt! Her er mitt forslag til en smakfull treretters meny:  

 

# FORRETT #

Vi starter med skinke- og chevrèruller med fiken, fargerike og smakfulle munnfuller som også er kjapp og enkel å lage.

#HOVEDRETT #

Til hovedrett velger jeg andebryst med balsamicosjy, rødløkskompott og sellerirotmos, en deilig smakskombinasjon. Ta gjerne også en titt på videoen som ligger i innlegget, for å se hvordan jeg gjør det.

# DESSERT #

Som en søt avslutning passer det godt med en syrlig panna cotta med pasjonsfruktsaus. Panna cottaen kan lages et par dager før servering, sausen lager du samme dag, og heller over desserten umiddelbart før servering. En enkel og smakfull dessert, rett og slett!

# VINTIPS? #

Ta med deg menyen på Vinmonopolet og be om tips der. Si hva slags vin du vanligvis foretrekker og du vil da forhåpentligvis få tips som både matcher rettene og dine preferanser. Der får du også tips om alkoholfrie alternativer.  

 

VELBEKOMME!  

 

Ta gjerne også en titt på de øvrige menyene i serien «månedens treretters«. Ellers finnes det allerede mange gode tips under kategorien «meny«. 

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Heihei
    Ikke relatert til innlegget men har akkurat laget pepoerkakedeigen din som nå står i kjøleskapet. Leste litt på kommentarer og så du skrev den måtte stå med plastikk, vil det si at den må oppholdes i pkastikkbolle? Brukte kjøkkenmaskin til å røre sammen så er deigen i tilhørende bolle nå.
    Ha ellers en fin helg!

  2. Hei Trine,
    Dette var en helt nydelig middag å servere! Har begynt å «jobbe» meg gjennom treretters-menyene dine, og til helgen står januarmenyen for tur. Gleder meg!
    Hilsen Monica

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste