Nyttårsaften er rett rundt hjørnet og det er kanskje på tide å begynne å planlegge hva som skal stå på menyen? I år er det vår tur å arrangere nyttårsmiddagen. Menyen er ikke helt i boks enda, men jeg har et par nye ideer jeg gleder meg til å teste ut. Og kanskje blir det «bloggmat» til neste år? Men, jeg har selvsagt laget et forslag til nyttårsmeny her på bloggen for nyttårsaften 2017/2018. Klikk på bildet under for å komme til hele menyen.

 

Ønsker du å sette sammen din egen meny kan du ta en titt her, på forretter, festmat (eventuelt vilt, kalv, storfe, lam, fisk eller vegetar), ost og desserter.

 

Mer inspirasjon kan du finne i mine forslag til nyttårsmeny for 20132014, 2015 og 2016? Alle menyene på bloggen finner du samlet her. Eller ønsker du kanskje å satse på fingermat? Sjekk ut denne fingermatmenyen, del 1 + del 2.

 

Hva skal du servere i år? Har du helt eller delvis satt sammen en meny basert på oppskrifter på bloggen er det hyggelig om du legger igjen en kommentar nedenfor.

 

Lykke til med planleggingen og gjennomføringen!

 

Skriv ut English READ IN ENGLISH
  1. Hei Trine og takk så masse på den inspirasjon du har gitt meg til deilige middag, kaker og bakst. Dine oppskrifter gir alltid vellykket resultat.

    Jeg håper du har anledning til å svare meg på dette: Et tilbakevendende problem er at jeg skal servere kveite til mange gjester og lurer på hva den beste måten å tilberede over 2 kg fisk på?

    Jeg har prøvd å ovnsbake men det er veldig vanskelig å beregne hvor lang tid det tar til en slik stor mengde. Går ofte på en smell hvor maten aldri blir ferdig og gjestene venter og venter… Takknemlig for gode råd 🙂 Ønsker deg og dine et godt nytt år.

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste