KJØTTGRYTE MED HVITE BØNNER, TOMAT OG GULROT
BIFF MED TOMATSMØR & BAKT POTET
TORSK MED BACON, ERTER OG SITRONSAUS
BIFF MED BéARNAISESMØR OG BAKT POTET
ITALIENSK GRØNNSAKSUPPE MED HVITLØKSKREM
VILTGRYTE MED REINSDYRSKAV
TORSK MED CHILISALAMI OG LUN POTETSALAT
LASAGNE MED SALSICCIA OG MOZZARELLA
ANETTES ORANSJE TORTELLINIFAVORITT V. 2
TORSK MED CHORIZOSALSA OG SØTPOTETMOS
TORSKEFORM MED TOMAT, PAPRIKA OG FENNIKEL
HONNINGSTEKTE EPLER MED LØK OG SVISKER
VEGETARISK MOUSSAKA MED GRESK SALAT
PASTA E FAGIOLI – PASTA & BØNNER (VEGETARISK)
FARMERS PIE MED URTEOLJE
LAMMESTEK MED RØDVINSAUS, RATATOUILLE OG BAKT SELLERIPURE
KYLLINGSUPPE MED TORTELLONI OG BØNNER
KREMET ONE POT-PASTA MED SPEKESKINKE
GRØNNSAKSKRAFT
MOUSSAKA
KALKUNBRYST MED PORTVINSAUS, VINTERSALAT OG HASSELBACKPOTETER
TOMATSUPPE MED GULROT & POTET
HELSTEKT SITRONKYLLING MED PROVENCALSK GRØNNSAKSFORM
GRATINERTE BURRITOS MED TOMATSALSA
HELSTEKT INDREFILET MED SOMMERSALAT
TORSK MED PESTO, GULRØTTER OG BLOMKÅLMOS
PANNESTEKT TORSK MED BACONSMØR OG SITRONPOTETMOS
KYLLING MED SERRANOSKINKE, BRIE, TOMATER OG URTER
MATMUFFINS MED BACON, PAPRIKA OG OST
«PASTA BOLOGNESE» MED RØDE LINSER
GRATINERT LAMMESTEK MED ROTGRØNNSAKER OG RØDVINSAUS
HELSTEKT CHILIKYLLING MED PAPRIKA, TOMAT OG APPELSIN
TORSK MED TOMAT- OG VALNØTTVINAIGRETTE
ENTRECÔTE MED RØSTIPOTETER OG BALSAMICOSAUS
KYLLINGSUPPE MED SQUASH, PAPRIKA OG BØNNER
«COQ AU VIN» – KYLLING I VIN
FRANSK LAMMEGRYTE MED BØNNER
KONFITERT LAKS MED LAKSETARTAR OG AVOKADOKREM
HELSTEKT ENTRECÔTE MED FARGERIK POTETSALAT
HELSTEKT INDREFILET MED SALTBAKT LØK, RØDVINSAUS OG HASSELBACKPOTETER