ENKEL BOUILLABAISSE – FRANSK FISKESUPPE MED AIOLI
ANNONSE - MUTTI
PASTA AL FORNO – FARGERIK ITALIENSK PASTAGRATENG
ONE POT-LASAGNE MED KJØTTSAUS OG RICOTTA
WALDORFSALAT
KREMET KYLLINGSUPPE MED MAKARONI
TOSCANSK GRØNNSAKSUPPE MED BACON
TACOSUPPE MED KJØTTDEIG OG TORTILLACHIPS
ITALIENSK GRØNNSAKSUPPE MED HVITLØKSKREM
OSSO BUCO MED CHERRYTOMATER OG GREMOLATA
TOMATSUPPE MED PASTA OG PARMESAN
FARMERS PIE MED URTEOLJE
KYLLINGSUPPE MED TORTELLONI OG BØNNER
SPAGETTI BOLOGNESE
GRØNNSAKSKRAFT
RØKT LAKS MED PEPPERROTKREM OG RUGBRØDSMULER
ONE POT-PASTA MED KJØTTSAUS
TOMATSUPPE MED PASTA OG GRØNNKÅLCHIPS
COTTAGE PIE MED ROTGRØNNSAKER OG TOMAT
VEGETARISK ONE POT-PASTA
«PASTA BOLOGNESE» MED RØDE LINSER
SPICY SUPPE MED LAMMEKJØTTBOLLER & FETAKREM
TOMATSUPPE MED RISTEDE GRESSKARKJERNER
KALVEFILET MED TUNFISKMAJONES – VITELLO TONNATO
«COQ AU VIN» – KYLLING I VIN
SØSTRENE VIRVELVINDS KLIN KOKOS TOMATSUPPE
JAMBALAYA
WALDORFSALAT
GAZPACHO
MINESTRONE
RAGÙ ALLA BOLOGNESE – PASTA BOLOGNESE
Osso buco med gremolata
Spagetti Bolognese