KYLLING TERIYAKI MED BROKKOLINI
JULESNURRER MED PEPPERKAKEFYLL
CASHEWKYLLING
KYLLING I SPICY APPELSINSAUS
SPICY KJØTTBOLLER OG EN FARGERIK NUDELSALAT
GALETTE MED BRINGEBÆR OG BLÅBÆR
BRINGEBÆRTERTE MED SMULDRETOPPING
GALETTE MED RABARBRA OG BRINGEBÆR
PERFEKT PAVLOVA – TIPS & TRIKS
PAVLOVAKRANS MED BRINGEBÆRKREM
FISKEKAKER MED THAISALAT & SPICY CHILIDRESSING
SVIN I SURSØT SAUS
HJORTEBURGER MED BRIOCHE, BACON, SYLTET RØDLØK OG BLÅMUGGOST
GORO
KYLLING KARAAGE MED TO DIPSAUSER
BLÅBÆRSNURRER MED VANILJEKREM
SJOKOLADEPAVLOVA I RØDT, HVITT OG BLÅTT
SUKKERBOLLER MED VANILJEFYLL
EN DEIG – TRE SORTER JULEKJEKS
MINIPAVLOVA MED BRINGEBÆRKREM OG RIPS
PÆREPAI MED KARAMELL
SMULDREPAI MED PLOMMER OG BLÅBÆR
GALETTE MED PLOMMER OG BRINGEBÆR
GORO (UTEN KJEVLING)
PAVLOVA TIL 17. MAI
OVNSBAKTE SØTPOTETFRIES
JORDBÆR- OG RABARBRAGRØT MED SYLTET RABARBRA
SMULDREPAI MED RABARBRA OG JORDBÆR
SEIKAKER MED FENNIKELSALAT OG DILLKREM
BRINGEBÆRTERTE
GALETTE MED SOMMERENS BÆR
RABARBRAPAI MED JORDBÆR, INGEFÆR OG HONNINGKREM
NØTTEBUNN MED JORDBÆRMOUSSE OG SJOKOLADEKREM
MAMMAS KJØTTKAKER MED BRUN SAUS OG KÅLSTUING
PANNA COTTA MED APPELSINSAUS
STEKT KINAKÅL MED CHILI
GONG BAO KYLLING
FINGERMAT #2 – OVNSBAKTE GRØNNSAKER, KJØTTBOLLER, OST, SALTBAKTE POTETER OG AIOLI
Blåbær- og bringebærterte
Rabarbrasuppe med bringebærdropsis