LAMMESKANKER MED SMAK AV MAROKKO
BACALAO MED SORTE OLIVEN
CHORIZOGRYTE MED LINSER OG KIKERTER
SPAGETTI CARBONARA (VIDEO)
BOEUF BOURGUIGNON v. 2.0
LAKS MED SALSA VERDE, ASPARGES OG TOMATER
TORSK MED SOYASMØR, SPRØSTEKT BACON OG SPINATSALAT
«COQ AU VIN» – KYLLING I VIN
PINNEKJØTT PÅ «MANDELPOTETSENG»
SALAT MED VARMRØKT LAKS, ASPARGES, TOMAT, EGG OG KRUTONGER
PANNESTEKT TORSK MED SPICY SOYASMØR OG LINSER
KJØTTSUPPE
MAMMAS LAMMEFRIKASSÈ
PAI MED SPEKESKINKE, PAPRIKA OG ASPARGES
PANNESTEKT SKREI MED TOMATISERTE GRØNNSAKER
FINGERMAT #2 – OVNSBAKTE GRØNNSAKER, KJØTTBOLLER, OST, SALTBAKTE POTETER OG AIOLI
RAGÙ ALLA BOLOGNESE – PASTA BOLOGNESE
GRILLET SVINEFILET MED SALSA VERDE OG POTETSALAT
Lun potetsalat
Reinsdyrgryte med kantareller og mandelpotetmos
OVNSBAKT TORSK MED NØTTELOKK, SØTPOTETMOS OG SOYASMØR
Sennepsbakt lammefilet med ovnsbakte rotgrønnsaker, potetpurè og rødvinssaus
«Pasta alla puttanesca» med kjøttboller
Spaghetti med squash, skinke og parmesan
Laks med potetrøsti, tomatsalsa og pesto
Bacalao på sitt aller beste
Ovnsbakt sei med lun paprikasalat og ris
Grillet laks med paprikasaus og squashsalat
Osso buco med gremolata
Grillet laks med blomkålpurè, appelsinkokte gulrøtter og persillepesto
SPAGETTI CARBONARA
Fennikelsuppe med torsk og reker