


BAKED ALASKA – OMELETTE NORVEGIENNE

TORSK MED SPEKESKINKE, SOYASMØR OG POTETMOS

KALKUN MED CALVADOSSAUS OG EPLESALAT

RØKELAKSMOUSSE MED EPLE OG SPRØ QUINOA

REINSDYRSTEK MED RØDVINSAUS, SELLERIROTPURE OG HONNINGSTEKTE PÆRER

ANNONSE - AMOI
NYRETAPP MED BEARNAISESAUS OG ROTGRØNNSAKER – AMOI

BLØTKAKE MED JORDBÆR

INVITER PÅ AFTERNOON TEA!

REINSDYRFILET MED RØDVINSSAUS, PLOMMER OG ANNAPOTETER

ANNAPOTETER – POTETTERRINE

PERFEKT PAVLOVA – TIPS & TRIKS

BRINGEBÆR- OG BLÅBÆRMOUSSEKAKE

PAVLOVAKRANS MED BRINGEBÆRKREM

HVIT SJOKOLADEMOUSSE MED SMULER, KOKOS OG BRINGEBÆR

KARAMELLPUDDING MED APPELSINKARAMELL

ØLDAMPET PINNEKJØTT MED KÅLROTMOS

LAMMESTEK MED OVNSBAKTE ROTGRØNNSAKER OG RØDVINSAUS

BIFF MED BéARNAISESMØR OG BAKT POTET

SJOKOLADEPAVLOVA I RØDT, HVITT OG BLÅTT

LAMMECARRE MED URTELOKK, RØDVINSAUS OG OVNSBAKTE ROTGRØNNSAKER

BACALAO

REINSDYRFILET MED RØDVINSAUS, FONDANTPOTETER, SELLERIROT OG EPLE

OSSO BUCO MED CHERRYTOMATER OG GREMOLATA

KALVEFILET MED PARMESANKREM

LAMMEFILET MED TIMIANSJY, BAKTE TOMATER OG GRATINERT POTETMOS

TORSK MED CHORIZOSALSA OG SØTPOTETMOS

SJOKOLADEMOUSSE MED BRINGEBÆR OG KARAMELLISERT HVIT SJOKOLADE

RISKREM MED BRINGEBÆRSAUS OG BRENTE MANDLER

KRYDRET RIBBESAUS MED EPLE

KLASSISK JULERIBBE & HONNINGSTEKTE EPLER

RAKFISK MED TILBEHØR

REINSDYRSTEK MED BLÅBÆRSAUS OG ROSENKÅLSALAT

BIFF MED RØDVINSAUS OG POTETGRATENG

ONE POT KJØTTGRYTE MED TOMAT OG ROTGRØNNSAKER

TORSK MED SPRØ COPPASKINKE OG SAUCE VIERGE

HELSTEKT KALVEFILET MED KAPERSSAUS

LAMMESTEK MED RØDVINSAUS, RATATOUILLE OG BAKT SELLERIPURE

RØKT JULESKINKE MED SENNEPSAUS OG APPELSINSALAT

JULELUNSJ MED SPEKEMAT & POTETSALAT

ANDEBRYST MED APPELSINSAUS OG RØDKÅLSALAT
