BRINGEBÆRMOUSSEKAKE MED BROWNIEBUNN
GRATINERT LAMMEFILET MED HONNINGBAKTE ROTGRØNNSAKER OG POTETPURÈ
KAMSKJELL MED GULROTPURÈ, BACON OG APPELSINSJY
BAKED ALASKA – OMELETTE NORVEGIENNE
TORSK MED SPEKESKINKE, SOYASMØR OG POTETMOS
KALKUN MED CALVADOSSAUS OG EPLESALAT
RØKELAKSMOUSSE MED EPLE OG SPRØ QUINOA
REINSDYRSTEK MED RØDVINSAUS, SELLERIROTPURE OG HONNINGSTEKTE PÆRER
ANNONSE - AMOI
NYRETAPP MED BEARNAISESAUS OG ROTGRØNNSAKER – AMOI
BLØTKAKE MED JORDBÆR
INVITER PÅ AFTERNOON TEA!
REINSDYRFILET MED RØDVINSSAUS, PLOMMER OG ANNAPOTETER
ANNAPOTETER – POTETTERRINE
PERFEKT PAVLOVA – TIPS & TRIKS
BRINGEBÆR- OG BLÅBÆRMOUSSEKAKE
PAVLOVAKRANS MED BRINGEBÆRKREM
HVIT SJOKOLADEMOUSSE MED SMULER, KOKOS OG BRINGEBÆR
KARAMELLPUDDING MED APPELSINKARAMELL
ØLDAMPET PINNEKJØTT MED KÅLROTMOS
LAMMESTEK MED OVNSBAKTE ROTGRØNNSAKER OG RØDVINSAUS
BIFF MED BéARNAISESMØR OG BAKT POTET
SJOKOLADEPAVLOVA I RØDT, HVITT OG BLÅTT
LAMMECARRE MED URTELOKK, RØDVINSAUS OG OVNSBAKTE ROTGRØNNSAKER
BACALAO
REINSDYRFILET MED RØDVINSAUS, FONDANTPOTETER, SELLERIROT OG EPLE
OSSO BUCO MED CHERRYTOMATER OG GREMOLATA
KALVEFILET MED PARMESANKREM
LAMMEFILET MED TIMIANSJY, BAKTE TOMATER OG GRATINERT POTETMOS
TORSK MED CHORIZOSALSA OG SØTPOTETMOS
SJOKOLADEMOUSSE MED BRINGEBÆR OG KARAMELLISERT HVIT SJOKOLADE
RISKREM MED BRINGEBÆRSAUS OG BRENTE MANDLER
KRYDRET RIBBESAUS MED EPLE
KLASSISK JULERIBBE & HONNINGSTEKTE EPLER
RAKFISK MED TILBEHØR
REINSDYRSTEK MED BLÅBÆRSAUS OG ROSENKÅLSALAT
BIFF MED RØDVINSAUS OG POTETGRATENG
ONE POT KJØTTGRYTE MED TOMAT OG ROTGRØNNSAKER
TORSK MED SPRØ COPPASKINKE OG SAUCE VIERGE
HELSTEKT KALVEFILET MED KAPERSSAUS
LAMMESTEK MED RØDVINSAUS, RATATOUILLE OG BAKT SELLERIPURE