Imponer med en smakfull og dekorativ dessert med flere elementer. På denne tallerkenen finner du en silkemyk hvit sjokolademousse, sjokoladesmuler, kokos, pasjonsfrukt, friske bær og en deilig bringebærcoulis - en nydelig kombo etter min smak. Sjokolademoussen kan forberedes flere dager i forveien, og det hele "monteres" kjapt sammen en halvtime før desserten skal nytes.

Til sjokolademoussen har jeg brukt silikonformer som jeg legger i fryseren. Da kan moussen enkelt flyttes over på serveringstallerkenen. Dersom du ikke har slike former kan du servere moussen i et lite glass eller som "queneller".

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

SJOKOLADEMOUSSE

2 gelatinplater
2 1/2 dl kremfløte 1/2 + 2

TILBEHØR

250-300 g bringebær
10 bjørnebær (kan sløyfes)

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste