Luftige sjokoladeboller med vaniljefyll
Moods of Norway-vafler
Nan med nigellafrø
Kylling- og olivenlasagne med konfiterte tomater
Fastelavnsboller med bringebær og krem
Kardemommeruller
Brytebrød med rug
Sjokolademousse med sitronmarinerte pærer og pasjonsfrukt
Ovnsbakt torsk med lun spinatsalat, sellerirotmos og balsamicosaus
Fargerik fiskesuppe med torsk og reker
LUSSEKATTER TIL LUCIADAGEN
Ovnsbakt torsk med tomat- og olivensalsa
Chocolate whoopie pies
Parmasurret svinefilet med balsamicosjy, ovnsbakte tomater og sellerirotmos
Bringebærkringle med pistasie – «Bakeskole» i Allers
Sjokoladestjerner og sjokoladesnurrer
VERDENS BESTE ROSINBOLLER
Pai med løk, bacon og blåmuggost
Fullkorn brytebrød med spelt og solsikkekjerner
Jordbærcupcakes og matchende cupcakessko
Serranokylling med valnøttvinaigrette og brokkolimos
Stjernemuffins med blåbær, bringebær og stivpisket kremfløte
Grovt matpakkebrytebrød
Blåbærboller
DET BESTE HAMBURGERBRØDET
Sjørøvermuffins med sitronkrem
Magnolia Bakerys Vanilla Cupcakes
Grillet laks med blomkålpurè, appelsinkokte gulrøtter og persillepesto
Flett en loff
Spelthorn til helgelunsjen
Sjokoladekake med sjokoladekrem og jordbærstrøssel
Minipai med løk, blåmuggost og tomat
Sjokolade- og kanelsnurrer
Sjokocupcakes med bringebærfrosting
FASTELAVNSBOLLER
Eplepletter
Sjokoladepanna cotta med espresso og bringebær
VM-vafler
Limespiraler
Dampet laks med vårløksaus og potet- og sellerirotpurè