mest populære 2019

Året 2019 går straks inn i historiebøkene og jeg har tatt et lite dykk i statistikken for å se hvilke oppskrifter som har vært de mest populære dette året. Hver eneste uke er det ukens ukemeny som er det mest leste innlegget. Det er med andre ord mange som benytter ukemenyen som utgangspunkt for ukens middagsplan, og det er jo veldig gøy! Men, det er likevel noen oppskrifter som er mer populære enn andre. Her er de 15 oppskriftene som fikk flest “klikk” i 2019:

 1. Focaccia
 2. Brokkolisalat
 3. Kanelsnurrer
 4. Saftig sjokoladekake med sjokoladesmørkrem
 5. Oreokake
 6. Indisk kyllingsuppe med eple og chili
 7. Vegetarlasagne med spinat og feta
 8. Lasagne til mafiaen
 9. Verdens beste fiskesuppe
 10. Tomatsuppe
 11. Spagetti carbonara
 12. Thaisuppe med kylling og rød curry
 13. Brownies på 1-2-3
 14. Mormors eplekake med krem
 15. Gratinert kylling med paprika, spinat og parmesan

Flere av oppskriftene er publisert for ganske lenge siden, noe som tyder på at det er flere enn meg som har fått et forhold til dem, og det er ekstra gøy. Supper, lasagne og kaker ser ut til å være blant favorittene – men det er også i år focacciaen som stikker av med førsteplassen, en oppskrift jeg publiserte for mer enn 10 år siden!

 

Siden vi også legger et helt tiår bak oss har jeg også tatt en titt på statistikken for de siste ti årene. Her er de 15 mest populære oppskriftene i perioden 2010-2019:

 1. Focaccia
 2. Kanelsnurrer
 3. Spagetti carbonara
 4. Thaisuppe med kylling og rød curry
 5. Verdens beste fiskesuppe
 6. Indisk kyllingsuppe med eple og chili
 7. Oreokake
 8. Blomkålsuppe med purre og sprøstekt bacon
 9. Pavlova med friske bær
 10. Andebryst med appelsinsaus
 11. Grunnoppskrift på pizzabunn og litt om steking…
 12. Verdens beste pepperkaker
 13. Knekkebrød
 14. Kjapp chili con carne
 15. Grove rundstykker

mest populære 2010-2019

Når klikket du deg inn på Trines matblogg for aller første gang, og hva er din favorittoppskrift fra bloggen?

Skriv ut English READ IN ENGLISH
 1. Det er mange fantastiske oppskrifter her, men den jeg liker best, og har fått flest og best tilbakemeldinger på når jeg har servert andre er Bacalao oppskriften, tilført litt ekstra olivenolje, god oliven olje

 2. Jeg bruker mange av oppskriftene dine, men min favoritt er en som jeg kanskje er litt alene om å ha? Det er i hvert fall gulrotsuppe ala Kari (publisert i 2009, tror jeg?). Har servert den i mange ulike sammenhenger og får alltid masse skryt for den. Synes den fortjener ny publisitet, jeg:-)

  1. Ja, Karis gulrotsuppe er en favoritt, og har faktisk gjenoppstått med nye smaker i min nye kokebok, Trines hverdagsmat (med kokosmelk og chili). 🙂

 3. Jeg har fulgt deg i ca 8-9 år og har mange favoritter. Men etter at vi for tre år siden la om til et plantebasert kosthold så er det din oppskrift på chili sin carne som er min favoritt. Eller så «veganiserer» jeg flere av dine oppskrifter da du er en mester i å lage gode oppskrifter. Håper på flere kjøttfrie oppskrifter i 2020. Godt nyttår!

 4. Jeg vet nesten nøyaktig når jeg var innom bloggen din for første gang, det var i desember 2013. Jeg hadde begynt å date en mann som var over gjennomsnittlig opptatt av mat. Jeg var ikke totalt kunnskapsløs men ganske lat i matveien for å si det sånn. Jeg trengte noe å imponere denne mannen med! Det må jeg ha gjort, med god hjelp fra deg, for vi ble gift og har levd lykkelig sammen side. En av våre store felles hobbyer er nettopp mat og bloggen din er i bruk så og si daglig. Tusen takk, kjære Trine!

 5. And med appelsinsaus er en sikker vinner som selskapsrett . Har servert den flere ganger med stor suksess.

 6. En av mine favoritt oppskrifter er kylling Cacciatora, men også rundstykkene fra kokebøkene dine. Godt nyttår fra meg

 7. Jeg har fulgt deg i mange år, og er stadig innom. Du har gitt inspirasjon til mange gode middager. Takk for mange gode oppskrifter! Min favoritt tror jeg må være paiene din, de er himla gode!

 8. Hei. Jeg har fulgt deg i ca 7 år da jeg ble mamma for første gang og behovet for ordentlig matlaging meldte seg. Favorittoppskriften her i huset er gratinerte tortellini med blåmuggost. Barna elsker den:) Ellers er potetpurresuppe en gjenganger. Takk for mange fine oppskrifter!

 9. En klar favoritt (blandt mange favoritter) er Farmers Pie! Det er ren matmagi når man har på den oljen <3 Og min kjøttavhengige mann reagerte faktisk ikke på at den ikke inneholer kjøtt.

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste