BROWNIES PÅ 1-2-3

Hvis du trenger en enkel og god kake på 1 -2 -3, har du funnet oppskriften du leter etter! Her rører du sammen kaken raskt for hånd, med ingredienser du har i kjøkkenskuffen, og på under en time kan du by på en deilig brownie! Prøv den du også!

Annonse

Ingredienser

3 egg
300 g sukker
175 g smør , smeltet
150 g hvetemel
40-50 g bakekakao , siktet
2 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
1 ss melis til dekor (kan sløyfes)

SLIK GJØR DU

Sett stekeovnen på 175 grader (over- og undervarme).

Smelt smøret og la det avkjøles noe. Rør egg og sukker raskt sammen med en visp. Bland sammen hvetemel, bakekakao, vaniljesukker og bakepulver. Rør inn smøret vekselvis med melblandingen. Bruk gjerne en stor slikkepott mot slutten.

Fordel røren i en bakepapirkledd kakeform som er ca. 22 x 22 cm (eller 24-26 cm i diameter). Stekes midt i ovnen i 20-25 minutter, til kaken er nesten gjennomstekt. Sjekk midt i kaken med en fyrstikk eller lignende. Det skal henge igjen litt røre på pinnen slik at kaken din blir saftig og god. Den må heller være for lite enn for mye stekt (men det er selvsagt en smaksak).

Avkjøl kaken på rist, del den opp i passende stykker og gi den gjerne et lite dryss med melis før servering. Nytes slik den er eller sammen med vaniljeis og friske bær – og sammen med en kopp god kaffe, selvsagt.

 

VELBEKOMME!

 

 

EnglishREAD IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

hits

Min Handleliste

ANNONSE
Kjøp ingrediensene direkte i MENYs nettbutikk.