HUMMINGBIRDS BROWNIE- OG OSTEKAKE MED BRINGEBÆRKREM
Mørk sjokoladekake med friske bær, mynte og hvit sjokolade til Sienna Maries dåp
Boeuf a la Provence – i hurtigkoker
Hjemmelaget sjokoladepålegg
Lammefilet med ratatouille og feta
Sitrusmarinert kylling med spinatrisotto og ovnsbakte tomater
Jordbærcupcakes og matchende cupcakessko
Serranokylling med valnøttvinaigrette og brokkolimos
Stjernemuffins med blåbær, bringebær og stivpisket kremfløte
Blåbærboller
Pannestekt torsk med tapenade, lune tomater og potetpurè
DET BESTE HAMBURGERBRØDET
Blåbær- og mangoterte
Sjørøvermuffins med sitronkrem
Ostekake med pasjonsfrukt og jordbærsaus
Sjørøverskutekake til Mathias’ sjørøverbursdag
Sitronmarinerte kyllingspyd med grillede grønnsaker, fetakrem og basilikumcouscous
Sjørøverkjeks til Mathias’ 3 års dag!
Torsk med perlespeltrisotto og valnøttpesto
Grillet entrecôte med grønnsaksspyd og basilikumcouscous
Bringebærgrotter
Magnolia Bakerys Vanilla Cupcakes
TORSK MED CHORIZOSALSA, ASPARGES OG BLOMKÅLPURÈ
Kalveschnitzel med sennepssaus
Sjokoladekjeks med limekrem
Ovnsbakt torsk med aspargesbønner, bacon og pepperrotsaus
Sjokolademousse med sjokoladecrumble og bringebær
Kalvefilet Oscar med sjøkreps, hvit asparges og potetpurè
Grillet laks med blomkålpurè, appelsinkokte gulrøtter og persillepesto
Flett en loff
Chocolate chip cookies – kjeks med sjokoladebiter
Sjokoladekake med sjokoladekrem og jordbærstrøssel
Sitruskylling med asparges og timian
Fransk lammestek med sprø topping og godt tilbehør
Speltboller med aprikos og hvit sjokolade
Entrecôte med «Ratatouille Remy», basilikumpesto og ovnsbakte poteter
Ovnsbakt torsk med balsamicoløk og sellerirotmos
Minipai med løk, blåmuggost og tomat
Speltrundstykker
Sjokoladekjeks med vaniljekrem – Oreokjeks