GRATINERT TORTELLINI MED GRØNNE ERTER OG SOLTØRKET TOMAT
HVIT PIZZA MED ITALIENSK SALAMI OG RØDLØK
PEPPERONIPIZZA MED PAPRIKA OG MOZZARELLA
OVNSBAKT PASTA «CARBONARA»
ONE POT-PASTA MED ‘NDUJA OG PAPRIKA
SVINEFILET MED PISTOU OG LUN PAPRIKASALAT
PASTA MED GRØNNKÅLPESTO OG LUNE TOMATER
CÆSARSALAT MED KYLLING
RISOTTO MED ASPARGES OG SPINAT
LAMMECARRE MED URTELOKK, RØDVINSAUS OG OVNSBAKTE ROTGRØNNSAKER
OMELETT MED SPINAT OG TOMATSALAT
GRATINERT PARMAKYLLING I TOMATSAUS
TORSK MED NØTTELOKK, CHORIZO OG RØD PESTOSAUS
HAVRESCONES MED OST OG TIMIAN
FISKEPINNER MED ERTEPURE OG TARTARSAUS
OVNSBAKT LAKS MED NØTTELOKK OG RØD PESTOSAUS
ONE POT-PASTA MED KJØTTBOLLER OG SQUASH
PASTA MED TOMAT OG KJØTTBOLLER
PASTASKJELL MED SPINAT, RICOTTA OG TOMATSAUS
KALVEFILET MED PARMESANKREM
PARMASKINKE MED RUCCULA, FIKEN OG PARMESAN
LAMMEFILET MED TIMIANSJY, BAKTE TOMATER OG GRATINERT POTETMOS
SPAGETTI MED SQUASH OG SPINAT
LASAGNE MED SALSICCIA OG MOZZARELLA
ANETTES ORANSJE TORTELLINIFAVORITT V. 2
TOMATSUPPE MED PASTA OG PARMESAN
TORTELLONI MED CHORIZO OG PAPRIKAPESTO
HAVREOTTO MED TOMATER, PARMESAN OG PINJEKJERNER
GRØNNKÅLPESTO
PIZZA MED TOMAT, SPINAT, LØK OG MOZZARELLA
PIZZA MED TOMATSAUS, SQUASH OG MOZZARELLA
BLOMKÅLSUPPE MED KIKERTER OG PARMESAN
TORTELLONI MED SPINAT OG OSTESAUS
KREMET ONE POT-PASTA MED KYLLING, SPINAT OG SQUASH
RUCCULA- OG FENNIKELSALAT MED BALSAMICODRESSING
KYLLINGPAI MED SPINAT, TOMAT OG FETA
BACONSURRET KYLLINGLÅR MED GRILLEDE GRØNNSAKER OG PESTO
KREMET PASTA MED RØKT LAKS OG SPINAT
ASPARGESSALAT MED SPEKESKINKE
PASTA E FAGIOLI – PASTA & BØNNER (VEGETARISK)