Ut fra tilbakemeldingene fra dere lesere er det flere enn meg som digger fisk i form, og spesielt når den er toppet med et smakfullt og sprøtt nøttelokk. Her kommer en ny variant, inspirert av oppskriften på "ovnsbakt laks med nøttelokk". Men, her er det torsken som spiller hovedrollen, sammen med deilige grønnsaker, rød pestosaus og sprøstekt chorizo. Prøv den du også - og fortell meg gjerne hva du synes!

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

TORSK & NØTTELOKK

600 g torskefilet
3 ss panko eller brødrasp

GRØNNSAKER & TILBEHØR

1 rødløk , i tynne båter
nøytral olje til steking

Bli medlem for å lese videre

Som medlem får du blant annet:
  • Tilgang til alle oppskrifter og artikler
  • Tilgang til alle uke- og festmenyer
  • Svarprioritet i kommentarfeltet

Min Handleliste