Parmaskinke, frisk ruccula, fiken, parmesan og en smakfull balsamicodressing lager sammen skikkelig feststemning på tallerkenen! Dette er kjapp, enkel og smakfull smårett/forrett/aperitif som du fikser på under 10 minutter!

Behold skjermen på mens du lager mat

Ingredienser

PARMASKINKE & SALAT

12 skiver parmaskinke eller annen god spekeskinke
75 g ruccula
3 fiken , delt i 4
3 ss pinjekjerner , ristet
parmesan , i flak
godt brød

VINAIGRETTE

5 ss ekstra virgin olivenolje
2 ss balsamicoeddik (vellagret type)
1 ts flytende honning
salt
pepper , nykvernet

SLIK GJØR DU

Parmaskinke med ruccula, fiken og parmesanRør sammen ingrediensene til vinaigretten, og smak deg frem til en fin balanse mellom det søte og syrlige. Ha i rikelig med grovmalt pepper.

Finn frem et stort serveringsfat eller 2-4 porsjonstallerkener og fordel rucculaen utover. Legg parmaskinken oppå salaten, sammen med fiken og ristede pinjekjerner. Drypp over dressingen og høvle litt parmesan over.

Serveres og nytes umiddelbart, og gjerne med noe godt i glasset.

Parmaskinke med ruccula, fiken og parmesan

Flere tips om hva du kan servere sammen med parmaskinken finner du her.

VELBEKOMME!

Skriv ut English READ IN ENGLISH

Legg igjen en kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli publisert. Nødvendige felter er markert med *

Min Handleliste