REINSDYRSTEK MED RØDVINSAUS, SELLERIROTPURE OG HONNINGSTEKTE PÆRER
REINSDYRFILET MED RØDVINSSAUS, PLOMMER OG ANNAPOTETER
APRIKOSMARMELADE MED KONJAKK
REINSDYRFILET MED RØDVINSAUS, FONDANTPOTETER, SELLERIROT OG EPLE
OSTETRIO MED TILBEHØR
KRYDDERKOKTE PÆRER
KRYDRET RIBBESAUS MED EPLE
KLASSISK JULERIBBE & HONNINGSTEKTE EPLER
EPLEGLØGG
MASALA CHAI – «CHAI LATTE»
STEAMBUNS MED SOYAMARINERT SVIN, SYLTET KINAKÅLSALAT OG SPRØ LØK
ASIATISK NUDELSUPPE MED KYLLING
BRIE & FRUKTMARMELADE
ANDEBRYST MED BALSAMICOSJY, RØDLØKSKOMPOTT OG SELLERIROTMOS
LANGTIDSSTEKT RIBBE MED SJYSAUS
PULLED CHICKEN MED COLESLAW OG PITA
SENNEPSGRATINERT LAMMECARRÉ MED HONNINGBAKTE ROTGRØNNSAKER OG RØDVINSAUS
REINSDYRFILET MED PLOMMER, RØDVINSAUS OG ANNAPOTETER
FIKENMARMELADE MED PORTVIN
PANNA COTTA MED APPELSINSAUS
APPELSINGLØGG
KYLLING «BOUILLABAISSE»
PHO – VIETNAMESISK NUDELSUPPE MED BIFFKJØTT
LINSESUPPE MED LAM
BOUILLABAISSE – FRANSK FISKESUPPE
FIKENMARMELADE MED RØDVIN OG STJERNEANIS
REINSDYRFILET MED PLOMMER, OVNSBAKTE ROTGRØNNSAKER OG RØDVINSAUS
SJOKOLADEFONDANT
Sommerens jordbærsuppe
Aprikosmarmelade med konjakk
Reinsdyrfilet med plommer, glasert persillerot, rødløkskompott og rødvinsaus
Crême brulèe og appelsinsalat med smak av jul
Fikenmarmelade med portvin
* Krydderkokte pærer med bringebær og vaniljeis *
Panna cotta med marinerte bjørnebær
Rosastekt reinsdyrfilet med røde plommer og glasert persillerot