ANNONSE - MUTTI
PASTA AL FORNO – FARGERIK ITALIENSK PASTAGRATENG
FISKEGRATENG MED TORSK OG SPINAT
GRATINERT LAMMEFILET MED HONNINGBAKTE ROTGRØNNSAKER OG POTETPURÈ
TORSK MED SPEKESKINKE, SOYASMØR OG POTETMOS
KALKUN MED CALVADOSSAUS OG EPLESALAT
REINSDYRSTEK MED RØDVINSAUS, SELLERIROTPURE OG HONNINGSTEKTE PÆRER
REINSDYRFILET MED RØDVINSSAUS, PLOMMER OG ANNAPOTETER
ANNAPOTETER – POTETTERRINE
RISOTTO MED ASPARGES OG TOMAT
BLOMKÅLSUPPE MED BACONSMULER
RESTERAMEN MED KALKUN OG SOYAMARINERT EGG
PIZZASAUS – HVIT & RØD
TORSK MED BACON, ERTER OG SITRONSAUS
LAMMESTEK MED OVNSBAKTE ROTGRØNNSAKER OG RØDVINSAUS
BIFF MED BéARNAISESMØR OG BAKT POTET
GRØNNSAKSUPPE MED RØKT SVINEKNOKE
VIETNAMESISK NUDELSALAT MED MARINERT SVINEKJØTT
RISOTTO MED ASPARGES OG SPINAT
LAMMECARRE MED URTELOKK, RØDVINSAUS OG OVNSBAKTE ROTGRØNNSAKER
KJAPP RAMEN MED KYLLING OG SOYAMARINERT EGG
FISKESUPPE MED TORSK OG REKER
VEGISTERKAKER MED SAUS OG LUN ROSENKÅLSALAT
REINSDYRFILET MED RØDVINSAUS, FONDANTPOTETER, SELLERIROT OG EPLE
SMØRFLYNDRE MED KRYDDERSMØR, TOMAT OG KAPERS
KREMET FISKESUPPE MED KREPSEHALER
LUN THAILANDSK KYLLINGSALAT – LAAB GAI
ASIATISKE KYLLINGBOLLER MED CHILISAUS
LAMMEFILET MED TIMIANSJY, BAKTE TOMATER OG GRATINERT POTETMOS
KRYDRET RIBBESAUS MED EPLE
REINSDYRSTEK MED BLÅBÆRSAUS OG ROSENKÅLSALAT
BIFF MED RØDVINSAUS OG POTETGRATENG
KREMET POTETSUPPE MED COPPASKINKE & GRESSLØKOLJE
HAVREOTTO MED TOMATER, PARMESAN OG PINJEKJERNER
TORSK MED SPRØ COPPASKINKE OG SAUCE VIERGE
CHIMICHURRI
KYLLINGPAI MED SPINAT, TOMAT OG FETA
GRILLET SVINEFILET MED CHIMICHURRI & FYLT PAPRIKA
BROKKOLI- & ERTESUPPE MED GRØNN CURRY
HELSTEKT KALVEFILET MED KAPERSSAUS
FARMERS PIE MED URTEOLJE