FLETTEBRØD MED URTEPESTO
BACONMARMELADE
GRILLET BROKKOLINI MED PARMESAN
RISOTTO MED ASPARGES OG TOMAT
HAMBURGER MED BACON, CHEDDAR OG BURGERDRESSING
PASTASALAT MED TOMAT, MOZZARELLA OG BASILIKUM
FYLT KYLLING MED TOMAT- OG OLIVENSALAT & GRILLET BROKKOLINI
ITALIENSK PIZZA MED TOMATSAUS OG PARMASKINKE
HAMBURGER MED BACONMARMELADE OG BLÅMUGGOST
CHILIMARINERTE VILLREKER MED PAPRIKA OG KORIANDER
GRILLET ASPARGES MED URTEPESTO OG BACONSMULER
BIBIMBAP – KOREANSK «PYTT-I-PANNE»
SURDEIGSPIZZA MED COPPASKINKE, TOMAT & OLIVEN
SURDEIGSPIZZA «DIAVOLA»
SITRONKYLLING OG SESAMPOTETER
GRATINERT TORTELLINI MED GRØNNE ERTER OG SOLTØRKET TOMAT
POTETSUPPE MED PURRELØK, BACON OG CHEDDAR
OVNSBAKT TORSK MED CHORIZO, KIKERTER OG TOMAT
CHILI CON CARNE
KYLLING KORMA & TOMATSALAT MED CASHEWNØTTER
TOMATSUPPE MED PASTA (ELLER EGG)
ØLDAMPET PINNEKJØTT MED KÅLROTMOS
HVIT PIZZA MED ITALIENSK SALAMI OG RØDLØK
KYLLING KARAAGE MED TO DIPSAUSER
PEPPERONIPIZZA MED PAPRIKA OG MOZZARELLA
GRØNNSAKER MED TO SORTER DIPP
HVIT PIZZA MED CHILISALAMI, ‘NDUJA, PAPRIKA OG OLIVEN
PIZZASAUS – HVIT & RØD
OVNSBAKT TORSK MED TOMATSALSA OG SPINATPOTETER
FRANSK KYLLINGFORM MED SMÅPOTETER OG ASPARGESBØNNER
LASAGNESUPPE
FISKEPAKKER MED FETAKREM
HOISINMARINERT SVIN MED KNUST AGURKSALAT OG GULROTSALAT
LAMMESTEK MED OVNSBAKTE ROTGRØNNSAKER OG RØDVINSAUS
BIFF MED BéARNAISESMØR OG BAKT POTET
PIZZA MED ‘NDUJA, SPINAT OG PAPRIKA
ONE POT-PASTA MED ‘NDUJA OG PAPRIKA
KREMET BROKKOLISALAT TIL GRILLMATEN
SVINEFILET MED PISTOU OG LUN PAPRIKASALAT
SVINEKJØTT/KYLLING MED PAPRIKA OG SPICY MANGOSAUS