«Trettendedagspizza» med juleskinke og blåmuggost
Fargerik fiskesuppe med torsk og reker
Reinsdyrfilet med plommer, glasert persillerot, rødløkskompott og rødvinsaus
Honning- og soyamarinert kylling med rød quinoa og rømmedressing
Kyllingenchiladas med chili- og limesalsa
Spaghetti med squash, skinke og parmesan
Laks med potetrøsti, tomatsalsa og pesto
Laks med wok og søt soyasaus på 1-2-3!
Kyllingform med rotgrønnsaker og rosmarin
KYLLING TIKKA MASALA MED RAITA OG NAN
Entrecôte med lune tomater og portvinsaus
Hjortefilet med plommer, glaserte rotgrønnsaker og rødvinsaus
Pasta med paprika, squash og reker
Lammefilet med ratatouille og feta
Ovnsbakt sei med lun paprikasalat og ris
Pastasalat med kylling, tomat og brødkrutonger
Lun potetsalat med balsamicovinaigrette
Tabbouleh
Kylling med tomatsalat og tzatziki
Grillet entrecôte med grønnsaksspyd og basilikumcouscous
Torsk med sitronbakte grønnsaker og basilikumpesto
Pannestekt laks med ovnsstekte grønnsaker og créme fraîche
TOM KHA GAI – Thailandsk kokossuppe med kylling
Kyllingwok med nudler og søt soyasaus
Ovnsbakt torsk med italiensk salami og chiliolje
Ostefylt hamburger med tomatpesto
Marinerte kyllingspyd med tomatsalsa, grillede grønnsaker og fetakrem
Lun bulgursalat med chorizo, paprika og spinat
Minipai med løk, blåmuggost og tomat
Lun speltsalat med tomat, oliven og feta
Kalveentrecôte med tomatragu, gremolada og risotto
Helstekt oksefilet med balsamicosaus og lun paprikasalat
Andebryst med appelsinsjy og røstipoteter
Timianbakt lårstek av Stangekylling med rotgrønnsaker og tomatsaus
Gresk pizza med kjøttboller, tomater, oliven og feta
Hvit pizza med kylling, cherrytomater, mozzarella og basilikum
Spinatpai med soltørket tomat og feta