TUNFISKRØRE MED KAPERS
TOMAT- OG PAPRIKASUPPE MED CHORIZO OG KIKERTER
«PASTA BOLOGNESE» MED RØDE LINSER
POTET- OG PURRELØKSUPPE MED CHORIZOSMULER
PASTASALAT MED KYLLING OG URTEDRESSING
PASTAGRATENG MED KJØTTDEIG OG MOZZARELLA
VEGETARLASAGNE MED AUBERGINE OG PAPRIKA
SPAGETTI MED SALSICCIA, TOMAT OG LINSER
SØTPOTETSUPPE MED EPLE, INGEFÆR OG CHILI
KYLLINGSALAT MED PARMACHIPS OG PARMESANDRESSING
CANNELONI MED SPINAT OG RICOTTA
KYLLINGSALAT MED JORDBÆR OG BALSAMICO
KALVEFILET MED TUNFISKMAJONES – VITELLO TONNATO
OVNSBAKT GULROTSUPPE MED GULROTCHIPS
RESTE-FISKESUPPE MED URTEOLJE
SALAT MED SPEKESKINKE, FIKEN, MOZZARELLA OG RUCCULA
PAPRIKAGRYTE MED KIKERTER OG CHORIZO
BOUILLABAISSE – FRANSK FISKESUPPE
SALAT MED TOMAT, PÆRE, OST OG KRØNSJ
KREMET SPAGETTI MED SPEKESKINKE OG BLÅMUGGOST
SPAGETTI MED SPICY KJØTTBOLLER OG FYLDIG TOMATSAUS
SOMMERSALAT MED JORDBÆR, EPLE, BLÅMUGGOST OG SPEKESKINKE
Salat med ruccula, pærer, blåmuggost og valnøtter
Parmasurret kylling med grønnsaker og sitron